Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Lajos névről?

Mi a véleményetek a Lajos névről?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 17:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont a Lajos nem tetszik, de a régi klasszikus férfinevek amúgy tetszenek.

József, János, László

A Györgyöt én szívesen adtam volna, nálunk fel is merült. Gyuri, Gyurka klassz becenevek.

Ilyen alapon azt sem értem, hogy vki ránéz egy újszülöttre, és azt mondja, "legyen Brájen vagy Medox".

Szóval szerintem jó ilyen klasszikus nevet adni, ha ez tetszik, akkor hajrá.

Akik most születnek, ők nem fognak már öregekre asszociálni. Akinem a pajtása Lali, akkor egyértelmű, hogy az egy "gyereknév".

2021. febr. 4. 19:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, nagyon aranyosak a becenevei. Én simán adnám, szerintem a kezdeti furcsalkodas után mindenki megszokja, hiszen egy ismert és elfogadott névről van szó.

A gyerekeimnek ilyen hagyományosabb neve van, és pozitív a fogadtatása egyébként.

2021. febr. 4. 20:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Normális név, apámat is így hívták.
2021. febr. 4. 20:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Apám Lajos, mindkét nagyapám Lajos, és valszeg a dédnagyapáim is Lajosok voltak...

Anyukám óva intett tőle, hogy valaha is hozzámenjek egyhez... :D

2014-ben 3 db Lajoska volt a lányom óvodai csoportjában. Alig hittem el... o.O 1 kalapos család, és 2 apa nevét örökítjük, ha addig élünk is típusú család.

A Lala amúgy aranyos név lenne. De nem. Nincs az az isten.

2021. febr. 4. 20:53
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a Lajos főleg a becézés a Lali hát lehet egy kicsit régies de szerintem a mostani nevek az Armando meg hasonlók borzasztóak xd
2021. febr. 4. 20:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik, nem azért, mert régies, vannak régies nevek, amelyek tetszenek. Egyszerűen a hangzása nem tetszik.
2021. febr. 4. 20:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik. Apum és tesóm is Lajos,de kb senki nem így hívja őket. Lali,Lala,Laja
2021. febr. 4. 21:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kakasnév. 🤷🏼‍♀️ De amúgy nem rossz, szerintem meg is dicsérném, ha valaki mondaná, hogy így nevezte el a babáját. 😄
2021. febr. 4. 21:13
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Erdekes, szerintem a lali olyan idiota hulyegyerek hangzasu. De latom ezzel egyedul vagyok ugyhogy be vedd figyelembe :)
2021. febr. 4. 22:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, NE vedd figyelembe 😂
2021. febr. 4. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!