Csak láz esetén vigyem orvoshoz?
14 hónapos fiam ma már harmadik napja lázas, jobban mondva dél körül, majd késő este belázasodik (38-38,3 C). Eddig lázcsillapítót kapott, más tünete azonban nincs, csupán annyi, hogy most jön az alsó kettese (viszont eddig egy fogánál sem volt lázas). Eszik és iszik rendesen, a hangulata is jó, csupán fáradékonyabb.
Forduljak orvoshoz vagy várjak holnapig? Egyáltalán tud valamit csinálni a doki, ha más probléma nincs?
Előre is köszönöm a válaszokat!
fogzásos lázra nem tud semmit csak talán megnézi hogy nem-e a mandulája szóval megpróbálja kizárni hogy esetleg mástól van-e a láz.
tudjon róla aztán eldönti hogy vidd-e vagy ne.
A fogzásnak nem szabad ekkora lázat csinálni. Szerintem mutasd meg orvosnak,ez valami más lesz.
Nekünk azt mondta a doki,hogy ha 1-2 napnál tovább lázas az már bacikra utal,nem vírus.
Arra meg kell a kezelés.
Szombaton késő délután lett lázas és a hétvége miatt meg a fent leírtak miatt nem vittem sehova.
Ma délután 15 órától rendel a dokink, úgyhogy akkor megnézetem vele. Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!