Más babája is ilyen?( 14hós)
Figyelt kérdés
Van valaki akinek ikyen a babája mint nekünk?
Akinek minden mindegy🤷♀️ ha el veszem tőle a játékot nem sír játszik mással. Ha van van ha ninvs akkor nincs.( ez érthető bármire). Ha megyunk valamarre annak nagyon örül de ha nem nem nem baj. Ha megyünk ki akkor megyünk ha nek akkor nem baj.
Nem szól semmiért. Ilyen " beletörődöm" típus. Nem szól semmiért minden elfohad úgy ahogy van🤷♀️ környezetemben ilyen gyerekkel nem találkoztam még.
2021. febr. 3. 14:19
1/18 anonim 

válasza:

Én sem láttam még ilyet, de majd lehet 2 évesen behozza a “lemaradást” 😁
3/18 anonim 

válasza:

Addig örülj míg ilyen. Az enyém 14 hósan már tudott hisztizni rendesen. Baromi akaratos
4/18 anonim 

válasza:

Hát az enyém is ilyen volt ennyi idősen.Tényleg azt gondoltam valamit nagyon tudok.Aztán 16 hónapos korában megmutatta 😂😂 Mondjuk szerintem nyugisabb meg most is a kortársainal,de ha fáradt akkor hu vazeg van.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem is tudom örüljek neki vagy ne 🤣 ezek után jön majd a fekete leves vagy tényleg ikyen😀
Bár nekem kicsit hiányzik hogy akaratos legyen
2021. febr. 3. 16:16
6/18 anonim 

válasza:

Óvatosan a kívánságokkal 😬🤦♀️🤣
7/18 A kérdező kommentje:
Hát lehet megbánom én😂 de akkor is furi. Sose láttam ilyen gyereket :)
2021. febr. 3. 16:26
8/18 anonim 

válasza:

Ne aggódj. Nekem most 7 hetes a 3.gyermekem. 2 pokoli hasfájós,1 többemberes gyerek után egy full csendes eszik alszik, egyáltalán nem hasfájós gyerek baromi furcsa 😆🤣🙈
9/18 A kérdező kommentje:
Jujj el is hiszem🙈. Nekem első baba , és ezert furi:)
2021. febr. 3. 18:25
10/18 anonim 

válasza:

Majd 10+osan már nem lesz ilyen, az fix. 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!