Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig adtátok a babavizet?...

Meddig adtátok a babavizet? Utána csapvizet vagy ásványvizet kapott? Van egyáltalán jelentősége, hogy melyiket kapja?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen ugyanaz.
2021. febr. 3. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Szentkirályi babavizet cseréltem le pár hónapja sima Szentkirályi mentesre. Másfél éves
2021. febr. 3. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is csapvizet kapott, mi is azt isszuk. Őszintén szólva eddig nem is hallottam erről, hogy nem ihatna csapvizet.
2021. febr. 3. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

#13 Már hívom is a gyámhivatalt! :) Tessék csak megvenni a babavizet. Nem is tudom mit képzelsz, hogy felnőtt vízzel itatod a gyerekedet, jó hogy nem rögtön kannásbort adsz neki.

Egy jó anya mindenből a legjobbat akarja a gyermekének. Mi fürdeni is babavízben szoktunk. Egyrészt ugye előfordulhat hogy a kicsi nyel a vízből, ami csapvízzel nagyon veszélyes lenne. Másrészt a bőrének is ártalmas a csapvíz, kiszárítja, elvízkövesíti, és 6 évesen olyan ráncos lesz mint egy 7 éves.

Tessék komolyan venni ezeket a dolgokat. Nem a kőkorszakban élünk.

2021. febr. 3. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
24%
Pesten szerintem undorító ízű a csapvíz. Így mi is, és a gyerekünk is ásványvizet iszik. Ő Szentkirályit.
2021. febr. 3. 13:57
 16/18 batta80 ***** válasza:
100%

Igazából egyet kell eldönteni.

Mikroműanyag vagy csapvíz.

2021. febr. 3. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A 14-es válaszolóé a nap válasza 👍😂😂😂
2021. febr. 3. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért az kemény lenne babavízbe fürdetni 😅
2021. febr. 3. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!