Meddig adtátok a babavizet? Utána csapvizet vagy ásványvizet kapott? Van egyáltalán jelentősége, hogy melyiket kapja?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:37
12/18 anonim válasza:
Szentkirályi babavizet cseréltem le pár hónapja sima Szentkirályi mentesre. Másfél éves
13/18 anonim válasza:
Mindig is csapvizet kapott, mi is azt isszuk. Őszintén szólva eddig nem is hallottam erről, hogy nem ihatna csapvizet.
14/18 anonim válasza:
#13 Már hívom is a gyámhivatalt! :) Tessék csak megvenni a babavizet. Nem is tudom mit képzelsz, hogy felnőtt vízzel itatod a gyerekedet, jó hogy nem rögtön kannásbort adsz neki.
Egy jó anya mindenből a legjobbat akarja a gyermekének. Mi fürdeni is babavízben szoktunk. Egyrészt ugye előfordulhat hogy a kicsi nyel a vízből, ami csapvízzel nagyon veszélyes lenne. Másrészt a bőrének is ártalmas a csapvíz, kiszárítja, elvízkövesíti, és 6 évesen olyan ráncos lesz mint egy 7 éves.
Tessék komolyan venni ezeket a dolgokat. Nem a kőkorszakban élünk.
15/18 anonim válasza:
Pesten szerintem undorító ízű a csapvíz. Így mi is, és a gyerekünk is ásványvizet iszik. Ő Szentkirályit.
16/18 batta80 válasza:
Igazából egyet kell eldönteni.
Mikroműanyag vagy csapvíz.
17/18 anonim válasza:
A 14-es válaszolóé a nap válasza 👍😂😂😂
18/18 anonim válasza:
Azért az kemény lenne babavízbe fürdetni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!