Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljam? Bevált...

Hogyan csináljam? Bevált praktikák?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám 8 és fél hónapos kisfiamat megtanítani szilikonos csőrös tanuló pohárból inni? Mert hiába próbálom elfogadtatni vele kiköpi és csak fintorog! Próbálkozzam kitartóan tovább? Ti hogy csináltátok? Ötletek?
2010. aug. 15. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Kitartás!! ;)

4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 3 hetes kiscsaj anyukájuk

2010. aug. 15. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld rendes pohárból.
2010. aug. 15. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal könnyebb volt a rendes pohárral itatni.
2010. aug. 15. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
ittál te már abból a csőrös pohárból? A szilikonnak nagyon vacak az állaga és az "íze" is.
2010. aug. 15. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsónak! inni ugyan nem ittam de az állaga nekem sem tetszik. Csak arra gondoltam hátha bejön neki és talán akkor könnyebb lesz a pohárból ivás.Más babucik olyan ügyesen használják!
2010. aug. 15. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
szia ! Szerintem próbáld meg később! Én legalábbis 6 hósan nem tudtam vele megszerettetni, de másfél hónap mulva simán rájött, hogy mégis jó dolog ez!
2010. aug. 15. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

ugyanannyi idő megtanítani a csőrösből, mint rendes pohárból. De később nagyon nehéz rendes pohárra rászoktatni, ha már csőröset használ. A fogainak sem tesz jót a csőrös (romlik + csúnyán is nőhet) ill. a csőr belsejét nem tudod tisztítani ... Ezért én mindig pohárból itattam az összes gyerkőcöt. Ha nagyon nem megy neki a pohár először kiskanállal próbálkozz majd a pohár. A pohár pereme egy kicsit legyen íves.

Pl.:

[link]

2010. aug. 16. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 6 hónaposan adtam neki ilyet.

Érdekes, hogy amíg nem tudott rendesen, cseppmentesen pohárból inni, addig a tanulópohárral is csak szívtunk.

Megtanulta használni, de szerintem sz@r szívni belőle. Vettünk szívószálasat, azt imádja, nagyon ügyesen iszik belőle, igaz ekkor már 1 éves volt a lányom. A tanulópohár meg megmaradt éjjelre.

2010. aug. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!