Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » AngelCare AC 401-en melyik...

AngelCare AC 401-en melyik állásba állítsam az érzékenységet?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6.5 hós,8 kg,12 cm kókuszmatraca van,külön szobában alszik.Soha nem tudom,h lefelé(1,2)vagy felfelé(3,4,5)állítsam?Akkor érzékenyebb,ha alacsonyabbra van?Egyáltalán mit jelent az érzékenység?SEGÍTSETEK!Előre is köszönöm!
2008. dec. 2. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az angelcare telefonszáma:0620/2557750.Itt minden kérdésedre válaszolnak!ÜDV
2008. dec. 2. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors segítséget!
2008. dec. 2. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Minek akarsz állítani rajta úgy jó ahogy gyárilag van. Nagyon ritka,hogy el kell térni tőle.Én nem állítottam semmit és hibátlanul muködik.
2008. dec. 2. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert már nem emlékszem,h mennyi a gyári.És úgy tudom, a matrac vastagsága se mindegy.Tegnap kipróbáltuk,ha kiveszem a babát mennyi idő után riaszt,és 1 perc telt el.Nekem ez hosszú időnek tűnt.Vagy ez jó?Nem 30-40 mp a jó?Most a 2-es és 3-as között van.
2008. dec. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!