Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki volt már Nyíregyházán...

Ki volt már Nyíregyházán babaúszáson?

Figyelt kérdés

Milyen, mennyibe kerül?

Véleményekre vagyok kíváncsi. köszi.

6 hós kisfiú anyukája

2008. dec. 2. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam három és fél hónapos, és már kétszer voltunk babaúszáson a Pagonyban. Féltem, hogy hideg lesz neki a víz, de nem volt, hidegebbre számítottam. Mi biztos fogunk járni, mert úgy veszem észre, hogy tetszik neki. Most dec. 28-án lesz egy ingyenes nyílt nap reggel 8.30-től. Ha hamarabb nem akarsz jönni, akkor biztos érdemes kipróbálni, hogy tetszik majd a babádnak. A harmadik alkalommal van alámerülés, szóval már legközelebb merülünk:) Megadom az úszótanár számát, egy fiatal aranyos nő. 70/322-65-03

Ha még szeretnél tudni valamit kérdezz nyugodtan.

2008. dec. 2. 15:53
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen. A Pagonyban az mit jelent?
2008. dec. 2. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó már közben rájöttem, hogy te a hotel Pagonyról írtál. De én az Aqvarius élményfürdőben tartott babaúszásról érdeklődtem.

De ez is új információ számomra, hogy ott is van ilyen. Köszönöm mégegyszer.

Ja és ott mennyibe kerül?

2008. dec. 2. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
mármint ahova ti jártok?
2008. dec. 2. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem tudtam, hogy az élményfürdőben van. Csak a Pagonyt és még a Lugas szállodában hallottam, hogy van. A Pagonynál melegett a víz azt mondták többen is azért oda mentünk. Mind a két helyen egyforma az ár. Egy alkalom 3.000 Ft, de ha 4 alkalmas bérletet veszel az 10.000 Ft.
2008. dec. 3. 13:21
 6/7 anonim válasza:
Én szeretek a Lugasba járni a babámmal, éppen a tuti 30fokos víz miatt! Ti nem tudjátok, hogy minnél melegebb a víz, annál rizikósabb begyűjteni valami bacit. Ezzel kapcs. volt egy műsor is nem rég a fókuszban is. Ja, és az élményfürdőben úgy tudom, megszünt, és Andi ment át a Pagonyba. Nekem egyébként a Betty stílusa jobban bejön, mint az Andié, ő is aranyos, de szerintem sokkal inkább a pénzre megy mint a tanításra. Bár bocs, de ezt csak hallottam hozzá nem jártam, úgyhogy ez csak szubjektív vélemény volt. Bettynél árban van egy csomó kedvezmény is.Az ő száma: 06-20-25-00-188; Remélem segítettem, a legjobb szerintem is az ingyen óra kipróbálása és ráérsz aztán dönteni. Bettynél a Lugasban is van ilyen lehetőség, bármikor akarsz kezdeni.
2009. jan. 30. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi. mi is Betty-nél döntöttünk! tegnap olvasgattam róla a NET-en és oda founk menni!!!!

KÖSZIIIII

2009. jan. 31. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!