Kinek kezdett későn forogni a babája?
(Most nem a 2-3 hónapos korúakra gondolok) Hanem a sokkal később forgó babákra.
Kinek mikor kezdett forogni a "későn forgó" babája, Dévényes segítsége nélkül?
Nálunk is ez a "probléma" hogy inkább a kis kezével van elfoglalva. Ha nem éri el az adott játékot akkor, nem az történik, hogy próbálna forogni, hanem elkezd sírni szegénykém...
Reménykedem benne, hogy semmi probléma nem lesz. Azért természetesen ha megyünk státuszra megemlítem a dokinak és hátha tud valami tanácsot adni
6 hónaposan fordult át. Nem csináltam vele különösebben semmit. A védônô és a gyerekorvos se problémázott rajta soha. Járni 1 év 1 hónaposan kezdett. Azóta már teljesen egészséges 5 éves. Nem egy mozgékony gyerek, simán lusta. Ha sétálni kéne 15 percet, már nyafog, hogy menjünk inkább autóval. Játszani is inkább egyhelyben szeret.
A húga már 4 hónaposan fogott mindenfelé, sokkal gyorsabban csinált mindent, pedig semmit sem csináltam vele máshogy. Ô viszont rendkívül aktív, mióta járni tud (11 hónapos kora óta jár), le se lehet lôni. Ha más nincs, körbe-körbe jár a szobákban, de minden éber pillanatában mozgásban van. Ô most lesz másfél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!