Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzőcske vagy bébiétel?

Főzőcske vagy bébiétel?

Figyelt kérdés
Kinek mi jött be? Illetve kíváncsi lennék a pro és kontra véleményetekre mindkettőről. Mi szól az egyik és a másik mellett illetve ellene?
2008. dec. 2. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én főztem, mivel nem igazán ette meg a bébikaját. Amúgy amit én főztem, abba tudtam, hogy mi van benne.
2008. dec. 2. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Én bébiétel veszek mindig, azt süritem krumplival meg adok hozzá husit.
2008. dec. 2. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

En foztem neki, parszor vettem bebi etelt, szerintem nem finomak, talan a gyumolcsosek amik jok.

Nekem nem jelentett problemat krumplit, sargarepat, ceklat fozni, oszibarackot osszenyomkodni, valamint almat reszelni a babamnak, majd a pipi husit megfozni a bebinek. (par dolgot irtam csak le) Pillanatok alatt adtam neki azt, amit mi ettunk, a fozelekeket a szoptatas mellett.

Ezek a bebi etelek annyira egeszsegesnek vannak feltuntetve, en nem hiszek benne. Dragak is szerintem.

En szoptattam, es foztem neki.

2008. dec. 2. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elején nagyon sok bébiételt vettem hogy lássam hogy néz ki és milyen izü. Aztán fokozatosan áttértünk a saját készitésüre azt is nagyon szereti. Hetente 1-2 alkalommal adok boltit pl. bárányhúsost kaját amit azért nem eszünk itthon minden nap.

Szerintema bolti sem mindig drágább mint az itthoni, mindig vannak akciók.

2008. dec. 2. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem rajong a boltiért.Szerintem sem finomak.Valahogy nem érzem bennük annyira markánsan a gyümölcsök ízét.Meg nem egy nagy was ist das minden nap,vagy minden másnap főzni valamit.
2008. dec. 2. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon rákészültem hogy főzök neki mindent én. Öt hóanposan kezdtem a hozzátáplálást. Megvettem mindent külön a kislányomnak. Babafazék, szűrő, stb... Szvóal mindent. Fagyasztottam turmixolva egy csomó gyümit, zöldséget. És sajnos kizárólag az üveges bébikaját eszi meg. Amit én készítek azt nem. Most hét hónapos. Más anyukák mondták, hogy ez azért is lehet, mert tápszeres baba, és az anyatejes babák meg inkább az anya főztjét szeretik. Nem tudom. Mindenesetre, mindíg próbálkozok azért hogy hátha egyszer elfogadja amit én főzök, de amúgy kénytelen vagyok neki adni a bolti üveges kajákat. Remélem azért hamarosan elfogadja majd az itthoni kajcsit is.
2008. dec. 2. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az elején üvegest használtam, mert kis adagokat nahéz összeturmixolni. Ma már jobban szereti a főztömet, de az üvegeset is megeszi. Az igaz, hogy akármilyen bio ételt veszel, mindnek olyan fura íze van. Nálunk attól függ, hogy jön ki a lépés, hogy bolti vagy házi kaját kap.
2008. dec. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!