Ki hogyan szívja ki a cicakakit a gyerek orrából és mivel?
Orrszi-porszival szívtam, csak aztán meguntam folyton összeszerelgetni meg szétszedni, és vettem egy elemes Momert orrszívót. Nekünk bevált, bár nem szörcsög különösebben sokat. Addig szívom mindig, amíg látom, hogy már nincs semmi az orrocskájában és simábban lélegzik.
A fő kérdést látva erősen meghökkentem, őszintén szólva, az orrváladékot sosem hallottam még cicakakiként leírni, viszont van benti macskánk és egy pillanatra megijedtem, hogy mi lesz a gyerekkel, ha tényleg megtanul mászni lassan, hogy ez komolyan ilyen gyakori probléma-e :D De örülök, hogy ezek szerint nem szokták gyakran kihalászni az alomból a cuccost és feldugdosni az orrukba a tudományos kíváncsiság jegyében.
Mert eddig elég volt a kézi de mintha valami le lenne tapadva vagy nem tudom olyan fura neki most... még megpróbálom párszor aztán ha nem javul délután viszem a dokihoz hátha a gyerekorvos ki tudja tisztítani vagy megnézni legalább
Nem, tényleges cicakakit nem dugnak az orrukba a tudomány nevében de tiktakkot igen, vagyis keresztfiam...
Igen itt orrváladékról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!