Melyiket latjatok jobbnak?
Van aki elvarja a parjatol hogy melo melett be segitsen a babaval es haztartasban?
Van aki elvarja es van aki nem.

Elvárás? Szerintem rögtön elgondolkodtam volna, ki is a férjem, ha nem érzi, hogy a gyerek és a ház is közös.
Ez nem elvárás, nem kérést fogalmazok meg felé. Szerintem fordítva van: az a normális, ha tudja, mekkora munka ez is. "melo melett be segitsen" -hogy tér majd vissza a nő a munka világába, ha a férfi nem szokta meg a gyerek körüli és a háztartási feladatokat? Utána lesz kedve megosztani? Vagy utána is csak "segít"?

Nem tudom, ez a 24 órás munka kicsit sok. Legyen mondjuk 12.
A férj dolgozik a munkahelyen 8 óra+ ebédszünet és utazik is átlag másfél orat egy nap a munkába (oda-vissza). Napközben nem alszik a főnöke, nem ultetheti be a tv elé, nincs ideje szelfiket lőni magáról és a kollégájarol (csak arra céltól, hogy őt rövidebb idő alatt is jobban kifacsarjak)
Szóval szerintem a gyedes időszakban könnyebb a gyerekekkel, megértőbb voltam a férjemmel, mikor munka után nem o akart mosogatni és gyereket altatni.
Amikor már mindkét fél dolgozik, akkor pedig mindenki kell hogy csináljon mindent mert különben káosz van.

Mivel itthon vagyok, a házimunkát, boltba menést, ilyesmit kb 70-30 arányban én végzem, de ez nekem teljesen rendben van. Amikor dolgoztam, 50-50 volt, és ha majd megint dolgozom, megint annyi lesz.
A gyerek(ek) már más téma. Ők közösek, nem csak az enyémek, tehát igen, foglalkozzon velük, amennyit tud. Szerencsére a férjemtől ezt nem kell "elvárni", azért tölt időt a gyerekekkel, mert szeretne velük időt tölteni. Ha ez csak kolonc és kötelesség lenne neki, akkor nem szültem volna neki gyereket, pláne kettőt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!