Mit kenjek 11 hónapos babám arcára?
Mi alapból Dora naturát használunk mert nagyon könnyen beszívódik.
Másrészt a saját kezem nagyon hidegérzékeny, és minden drága cucc helyett a gyógyszertari Ung hydr. Nonionicum vált be (ezt írják a babàknak krémnek).
Ezért ezt kenem a lányom arcára mert az övé is piros lett.
Létezik a kimenés előtt az arcra kenhető hidegvédő krém, mi Minszkből kaptunk egyet ajándékba, de biztos itthon is forgalmaznak.
Jó, a #2 és #4 vagy ugyanaz a troll, vagy simán csak két értelmi fogyatékost sikerült idecsábítanod a kérdéseddel.
Kérdező, szégyen vagy sem, én a gyógyszertári popsitörlőt használom- mindenre IS. Az ujját szopizza a lányom sokat, ez a hidegben séta közben bizony nagyon csúnyán kipirosítja, kiszárítja, mikor hazajövünk és elalszik, suttyomban bekenem neki a kis piros, durvább részt, mire felébred beszívja és kb nyoma sincs a kiszáradt résznek. A szája körül is így csinálnám, miután elalszik akkor kenném be ezzel, és akkor tuti nem nyalogatja le meg folyik rá újabb adag nyál, hogy kicsípje.
Amúgy amikor a füle mögött vagy a kis nyakhurkáiban van valami kis horzsolás, azt is ezzel a krémmel kenem be, tökéletesen begyógyulnak mire felébred a picim. Nem tudom, milyen csodaszer van benne, de hülye is lennék ezek után bármi más kencét venni, én szerintem mostantól magamnak is ezt a cuccot fogom betárazni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!