Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet párosítani a...

Mivel lehet párosítani a gesztenyét a 6 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Husit még nem adok neki. Almát, barackot, körtét (szóval gyümölcsöket) nem kaphat, mert kiütéses lett tőlük, de magában a gesztenye túl száraz. Lehet kapni előfőzött gesztenyét valahol? És azt milyen formában?
2008. dec. 2. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Én vettem Kecskeméti G.püré-alma-csirkehús és ette.Érdekes az íze (nekünk felnőtteknek),de ő nyelte,mint kacsa a nokedlit és ez a lényeg!Amúgy nem hinném,hogy ezek a kaják nagy százalékban tartalmaznak pl.:almát ,de rajta van a cimkén és szerintem biztonságosak ,de kapjon házi kaját is-jó ,jó ,ha mindkettőt szokja.Attól függ hány hónapos ,de kaphat egy kis csirkét 5 hós korától kb.

Ja,ha más nem fagyasztott g.püré és keverheted tápszerrel ,vagy anyatejjel ,de felforrázott ,vagy babavíz is ok,ha túl száraz amúgy.

2008. dec. 2. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! 6 hónapos a pici, anyatejes, így csak most kezdtem a hozzátáplálást, ezért húst nem adokmég neki. Az almát sajnos se főzve, se bébi ételként sem tudom adni neki...Akkor marad az anyatej, vagy forralt víz....
2008. dec. 2. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni előfőzött gesztenyét. Szemes, és zacskóban vagy dobozban van. A sparban van de a múltrok az auchanban is láttam. Én cukkinivel, céklával, szoktam adni főleg, de gyakorlatilag bármilyen zöldséghez hozzákeverheted. Húst ne adj neki, nagyon nehéz megemészteni. Én 1 éves koráig nem is akarok neki adni. Mondjuk mi se eszünk sokszor, max hetente 1x. De ez csak az én véleményem. Minden jót!
2008. dec. 2. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Én almával kevertem (ez a legelterjedtebb elkészítési mód), elég nehéz étel a gesztenye, én ezért inkább könnyebb gyümölcsök hozzáadását részesítem előnyben).

De valóban, szinte bármivel összekeverheted-ha megeszi a babád.

Akár banánnal, körtével, majd húsival...

Az én lányom nem szereti:( Szintén 6 hós.

2008. dec. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!