Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfázás, vagy csak tisztulás?

Megfázás, vagy csak tisztulás?

Figyelt kérdés
5 hetes babám szörcsögve veszi néha a levegőt. Szívom neki az orrát, átlátszó váladék jön ki csak (néha kicsit sűrűbb). Nem lázas, eszik rendesen és nincs teljesen eldugulva az orra. Csak néhány testhelyzetben lehet hallani a szörcsögést. Ez mi lehet?
2008. dec. 2. 09:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is kb ebben az időben jött elő,az én lányomnak orrürege kicsit szűkebb ezért a váladék könnyebben megtapad,nekem Sterimart kell használnom egyszer egy nap,és szívni,én egyszer reggel megcsinálom,akkor egész nap rendben.Kinövi.Nálunk így ez olyan mintha mindig egy kicsit náthás lenne.Azért kell szívni hogy ne legyen lázas.

nem tudom nálatok is hasonló-e esetleg kérdezz rá,lehet csak kis megfázás,ami el is múlik neki,szívjad az orrát és használd te is nyugodtan a sterimart,azzal rosszat nem teszel,csak kihozza a váladékot.

2008. dec. 2. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!