Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nagy baj ha 1 hónapos...

Nagyon nagy baj ha 1 hónapos kislányommal nincs még kialakult napirendünk? Nektek ilyenkor volt már?

Figyelt kérdés
Anyatejes és igény szerint szoptatom.
2008. dec. 2. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2,5 hónapos, de még mindig nem fix a napirendünk. Ezeket a gyereknevelős könyveket olvasva már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ilyen gyenge, hogy nem tudom napirendre szoktatni a babámat, és mindenki másnak óramű pontossággal működik a gyereke. Egyébként engem nem zavar, és ha téged sem akkor szerintem nem baj. Majd kialakul nálunk is valami rendszer. jó babázást!
2008. dec. 2. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az enyém is anyatejes, igény szerinti szopis. Ilyen idősen még nem volt fix napirendünk, úgy a második hónap végére kezdte kialakítani magának, most 4 hónapos múlt, elég stabilnak mondható a napirend. Nem csináltam semmit, hagytam, hogy ő maga alakítsa és be is vált a dolog. Mostanra megbízhatóan lehet számítani arra, hogy mit mikor csinál.

Bízd a babádra, előbb-utóbb ő is kialakítja azt, ami neki jó. De még pici hozzá, most teljesen jó így, ahogy csináljátok.

2008. dec. 2. 08:53
 3/4 A kérdező kommentje:

"örülök" hogy nem vagyok ezzel egyedül.:)

Engem nem zavar, csak tegnap a védőnőm oktatott ki hogy jó lenne ha csak 3 óránként enne és csak napi 6x meg a fürdetés mindig legyen 7-kor és az éjszakát aludja át.

Nálunk 6-8 között van a fürdetés mert nagyon változó mikor alszik el meg mikor kel. Tegnap kiakartam próbálni hogy teljen el 3 óra az evés között, de nem ment, nagyon sírt, és csak keveset szopizott gondolom csak szomjas volt. Nem is értem hogy más hogy csinálja hogy csak 3-4 óránként ad cicit a babának. Addig mit csinálnak vele míg sír???

2008. dec. 2. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem megy mindenkinek a 3 órás szoptatás , ne aggódj.Mi 5 hósok vagyunk és a napirendünk elég váltakozó , attól függ ,hogy hogyan kel fel reggel.Mindig lesz valami ami felforgathaja a megszokott napirendet (hasfájás,fogzás , front stb)Figyelj a babád igényeire és tudni fogod mit mikor csinálj.Lehet hogy megköveznek , de nem robotok ezek a babák , hogy óramű pontossággal járjanak.Nekünk sem egyformák a mindennapjaink.

Attól még ugyanolyan biztonságérzetet tudsz nyújtani , ha egy órával korábban illetve késöbb kap szopizni , cseréled a pelenkáját mentek sétálni stb.

Ha ez Neked és a babódnak megfelel akkor továbbra is igény szerint szopiztasd.

2008. dec. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!