Velemenyek az Irma nevrol?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 10:26
11/21 anonim válasza:
Hát egy félmosoly biztos elhagyná a szám szélét, ha egy édes kisbabát bemutatnának, mint Irma.
12/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, gyerekkoromban imádtam a witch mesét, abban volt az egyik csaj Irma. Alapból szeretem az ilyen régiesebb neveket, szerintem pl a Zsuzsa meg a Klára is tök szépek. Legalább lesz egy kis változatosság a Zoék meg a Hannák között.
13/21 anonim válasza:
#12" a Klára az egyik titkos favoritom. Az az egy baj van a régi nevekkel, hogy megszokásból becézik. Klári, Klárika. Kb. mindenki ismer Marcsit, Marikát, Erzsit, Katikát stb.
17/21 anonim válasza:
Pisiszagú 80 éves néni hangzása van a névnek, szerintem adjatok mást.
18/21 anonim válasza:
Jesszus, a mostani Zoék, Miák, Lorák, Larák is lesznek a 17-es válaszoló által említett nénik. Szerintem normális név.
19/21 anonim válasza:
A 80-90-es években a Zsófi név volt nénis, aztán láss csodát, rengeteg fiatal Zsófi lett hirtelen.
20/21 anonim válasza:
Szerintem jó név. Én még csak nem is régiesnek nevezném, hanem kihaltnak, amit mi még hallomásból ismerünk ugyan, de a gyerekeink generációja már nem fogja, így újra frissnek hat.
Húgomat Zsófinak hívják, nagymamám annó protestált hogy hogy lehet egy kislánynak ilyen öreges nevet adni... mondja ezt ő, Mária névvel. Azok az öreg Zsófiák akikre nagymamám gondolt, már anyukám idejében se voltak sehol, emiatt jöhetett vissza a divatba. Az Irma is ilyen szinten van, igazából már mi se nagyon ismerünk Irmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!