Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisüveget célszerű...

Milyen cumisüveget célszerű venni és milyen kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek: most kezdtem nézegetni cumisüvegeket és ha 100 féle nincs, akkor egy sem. Gőzöm sincs, hogy mi a különbség és nem is akarok ilyesmire időt szánni, hogy ezt fejtegessem. Februárban születik a babám. Láttam, hogy van kifejezetten újszülöttnek való, de én minél kevesebb cuccal meg szeretném úszni a dolgot, ha ilyesmi egyáltalán lehetséges, tehát ha egy mód van rá, akkor olyat szeretnék, ami jó újszülöttnek, meg nagyobbacska babának is. Illetve nem tudom, hogy mit kell hozzá venni, sterilizáló pl mennyire fontos, váltó szelep, cumi stb?
2021. jan. 11. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem felesleges a 6 db ha van rá keret,mikor 2-3 óránként evett,én nem akartam csak 1 nap 1szer sterilizálni. De nekem már a kórházban tápszert kapott.
2021. jan. 11. 14:00
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

7-es vagyok, szóval szerintem 2 darab ilyen cumisüveg:

[link]

És cumifej hozzá:

[link]

Van más avent cumisüveg is, de mi csak ezt használtuk.

2021. jan. 11. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem a 6 cumisüveg a felesleges, hanem a használatonkénti sterilizálás..
2021. jan. 11. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
11. Ja hát a kényelem miatt lehet venni 12-t is. De ha valakinek nem gond napi többször sterilizálni, akkor elég 2 3 üveg szerintem.
2021. jan. 11. 14:06
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Az első babámnak a MAM cumisüveg szopi része tetszett, mikróban átalakítva lehet sterilizálni - nekem meg ez 😁

Külön lehet rá fejeket venni, ha tápszerezni akarsz ekkor egyszerűbb a legnagyobb üvegből venni 1et és venni hozzá újszülött szopirészt, aztán amikor eljön az idő cseréled.

Én nem ajánlanám, hogy egyből sokat vegyél 1 fajtából, mi is pl kaptunk 3 avent üveget, de abból nem volt hajlandó enni (más a feje)

A 2. babám még fogantatása előtt volt egy szép unisex mintás MAM üveg+cumi akciósan, megvettem, ő iszsz lett, így 1x kapott belőle lefejt tejet amikor nem voltam otthon, aztán kb 2x vizet és ennyit volt használva

2021. jan. 11. 14:07
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell minden alkalommal sterilizálni, elmosod meleg vízben és kész, ezt nekem a kórházban mondták, amikor bekerült a lányom 5 hetesen. Kétnaponta adtak új steril cumisüveget, addig szépen el kellett mosnom.
2021. jan. 11. 14:08
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
16 nekem is ezt mondták, bár a tápszeres dobozra az van írva minden alkalommal sterilizáld az üveget. Nem lett még semmi baja a gyereknek tőle, hogy csak elmostam és nem főztem ki mindig.
2021. jan. 11. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Én amikor még terhes voltam megvettem, mert tudtam hogy nem szoptathatok, csak fejhetek( a baba betegsége miatt mielőtt valaki lepontozna) így olyat kerestem ami hasonlít a mellbimbohoz, ha később szólhat, akkor ne legyen neki nagyon idegen a mellem. Így a Tomme Tippee vált be a legjobban :) szettben nem drága és 2 cumisüveg van benne
2021. jan. 11. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

Szoptatni terveztem de a biztonság kedvéért vettem cumisüveget is. Találomra Aventet vettem le a polcról. Sajnos be sem indult a tejem rendesen így hamar tápszeres lett. De az Aventet már a kórházban a nővérek is szidták (sajnos mi elég sokáig vendégeskedtünk ott), mert keményebb a cumi része mint a többinek. Én ennek nem nagyon adtam hitelt, de sajnos ezért vagy másért de nekünk valóban nem vált be. Végül a negyedik féle cumisüveg lett nálunk az igazi, az pedig a TommeeTippee volt.. de látod, más meg az aventesre esküszik. Szóval igazság szerint nem lehet tudni melyik lesz jó.

Én kaptam kölcsön mikros sterilizálót. Csak az első 3 hónapban használtam, azt is csak azért mert korababa volt a fiam és hozzászoktam hogy kell. Aztán szép lassan leépítettem.

2021. jan. 11. 14:19
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
2 cumisüveget vettem: egyet a víznek egyet a tápszernek. Nem válogatott a babám. 150 ml esek. Mikor nagyobb lett vettem egy 210 ml est. Ket gyereknek jok voltak .
2021. jan. 11. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!