Ha megvan a baba az első 2 hétben tudtok háztartást vezetni, vagy főzni, vagy erre abszolult nem lesz idő? Mert nekem ez olyan hihetetlen.
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 00:10
11/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is nagyon nehéz, de nekem muszáj volt megoldanom, mert semmi segítségem nem volt, csak apa. Napi 8 alkalommal fejtem, az elején még nem nagyon ment, így egy fejés kb. fél órán keresztül tartott. Ha a babám aludt éjszaka, én akkor is keltem 3 óránként. Na ettől már azt sem tudtam, hol vagyok, de szerencsére apa 3 hétig otthon volt velünk, így sokat segített. Kétnaponta főztem, és olyanokat, amik nagyon hamar megvoltak.
12/12 anonim válasza:
Főzzél előre(még kismamaként) és tedd mélyhűtőbe. igazából azért nem lehetetlen megoldani mindent, a babák az elején sokat alszanak. a hasfájós babáknak is kell aludniuk vmikor. 3 héttel a császárom után az anyósom lecseszett h szegény férjem, milyen dolog az h hazajön munka után és elmosogat...szóval ilyen hozzáállás mellett szerinted mennyit pihenhettem :( és ahogy írta az egyik válaszoló, kétnaponta egyszerű dolgokat készíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!