Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos a kisfiam, ma...

6 honapos a kisfiam, ma összesen 120ml tápszert evett, baj lesz belőle?

Figyelt kérdés
kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert 3-4 napja,csak a gyümi meg a főzelék ezt sem teljes adagban.mit tegyek?baja lessz ha nem eszi megaz 500ml tápszert?
2008. dec. 1. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Dettó, ugyanez volt nálunk is ugyanennyi idős kisfiamnál. Felirattam Neki hat hó pluszos tápszert, és azt issza. Próbáld ki, hogy málna-csipkebogyó babateát keversz hozzá egy teáskanállal, vagy bármilyen gyümit, amit szeret.

Nálunk is két hét tortúra volt, mire rájöttem, hogy új tápszer kell, illetve turmix ;-)

2008. dec. 1. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert most biztos nagyon ízlik neki a gyümi, főzelék. Szerintem magától is elmúlik ez pár nap, vagy egy hét múlva. Lehet most eltelt ezektől az új ízektől és ezért nem kívánja a tápszert. Ha egy két héten belül sem kér több tápszert akkor esetleg kérdezz rá védőnőnél, orvosnál. Bár ha szerintem szépen gyarapodik akkor nem gond. Lehet hogy most ez ilyen átmeneti időszak nála.
2008. dec. 1. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. dec. 1. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
mi is így voltunk mikor bevezettük a bébiételt,annyi hogy én egy kis cukrot tettem neki bele mivel nem hagytam hogy ne egyen és ez bevált. ugye éjszaka nem lehet bébiételt adni neki. Mi is 6 hón vagyunk,és így eszi meg csak a tápszert de valószínű hogy változtatok teára a cukor helyett.
2008. dec. 1. 22:22
 5/7 A kérdező kommentje:
hát én probáltam már mindent cukor,(banános,almás,vaniliás,csokis)tejpép.simán,hidegen melegen,langyos,másik cumisüveg.de most szerencsém volt mert majdnem fél álomban megivott 170ml,SIMA tápszert.
2008. dec. 1. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Úristen, hihetetlen, ugyanez volt nálunk is, csak én még hozzá sem kezdtem a hozzátáplálást, aztán 3 nap múlva megjött az étvágya. Foga nem jön, nem volt lázas stb. ki érti ezt??????
2008. dec. 2. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
nekünk is ez a 2dik alkalom először olyan 3honaposan volt na akkor jobban meg voltam ilyedve.de hála ma már vissza állt minden a rendes kerékvágásba csak elne szóljam.
2008. dec. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!