6 honapos a kisfiam, ma összesen 120ml tápszert evett, baj lesz belőle?
Figyelt kérdés
kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert 3-4 napja,csak a gyümi meg a főzelék ezt sem teljes adagban.mit tegyek?baja lessz ha nem eszi megaz 500ml tápszert?2008. dec. 1. 19:03
1/7 anonim válasza:
Dettó, ugyanez volt nálunk is ugyanennyi idős kisfiamnál. Felirattam Neki hat hó pluszos tápszert, és azt issza. Próbáld ki, hogy málna-csipkebogyó babateát keversz hozzá egy teáskanállal, vagy bármilyen gyümit, amit szeret.
Nálunk is két hét tortúra volt, mire rájöttem, hogy új tápszer kell, illetve turmix ;-)
2/7 anonim válasza:
Mert most biztos nagyon ízlik neki a gyümi, főzelék. Szerintem magától is elmúlik ez pár nap, vagy egy hét múlva. Lehet most eltelt ezektől az új ízektől és ezért nem kívánja a tápszert. Ha egy két héten belül sem kér több tápszert akkor esetleg kérdezz rá védőnőnél, orvosnál. Bár ha szerintem szépen gyarapodik akkor nem gond. Lehet hogy most ez ilyen átmeneti időszak nála.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. dec. 1. 21:19
4/7 anonim válasza:
mi is így voltunk mikor bevezettük a bébiételt,annyi hogy én egy kis cukrot tettem neki bele mivel nem hagytam hogy ne egyen és ez bevált. ugye éjszaka nem lehet bébiételt adni neki. Mi is 6 hón vagyunk,és így eszi meg csak a tápszert de valószínű hogy változtatok teára a cukor helyett.
5/7 A kérdező kommentje:
hát én probáltam már mindent cukor,(banános,almás,vaniliás,csokis)tejpép.simán,hidegen melegen,langyos,másik cumisüveg.de most szerencsém volt mert majdnem fél álomban megivott 170ml,SIMA tápszert.
2008. dec. 1. 23:04
6/7 anonim válasza:
Úristen, hihetetlen, ugyanez volt nálunk is, csak én még hozzá sem kezdtem a hozzátáplálást, aztán 3 nap múlva megjött az étvágya. Foga nem jön, nem volt lázas stb. ki érti ezt??????
7/7 A kérdező kommentje:
nekünk is ez a 2dik alkalom először olyan 3honaposan volt na akkor jobban meg voltam ilyedve.de hála ma már vissza állt minden a rendes kerékvágásba csak elne szóljam.
2008. dec. 2. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!