5 hónapos fiam kb 2 hete éjszaka sokszor kel, pár napja viszont szinte óránként, mi lehet ez?
Kisebb korában nem volt ilyen, egyszer kelt, most viszont éjszakánként 5-6 alkalommal is, 2-3 napja sírva, minden ébredésnél.
Ma Ez már a második ébredése volt, már nem tudtam mit csinálni vele, kapott 120 ml. tápszert, ettől megnyugodott és alszik, mi lehet ez?? Éhes? 2,5 órával ezelőtt evett...
Mozgásfejlődés és fogzás is lehet.
Nálunk is volt ilyen időszak, és egyértelműen alvászavar volt nála. Egy hétig minden éjjel fél óránként kellett mennem hozzá, totál zombi lettem. Akkor párom a neten keresett megoldást, és talált egy oldalt, ahol a Sedatif PC-t ajánlották erre a problémára (homeopátiás).
Napi 2x1 szemet kapott, közvetlenül felkelés után és közvetlenül lefekvés előtt. Összetörtem mozsárban, és pici vízben feloldottam, ezt megitattam a kisfiammal. 2-3 nap után már érezhetően jobb lett a helyzet, és két hét elteltével teljesen megszűnt a probléma.
De először is azt kellene kideríteni, Nálatok mi áll a háttérben. Fogzásra utaló jelek vannak? Mert akkor lehet, hogy a camomilla 15ch is a kívánt hatást fejtené ki (akár negyed óránként lehet adni 5 golyót abból).
A sedatif-ra én is gondoltam, eddig reméltem, hogy nem maradandó a dolog. A fogánál alul van két kis dudor, de nem fehérlik kicsit sem. Szóval nem hiszem, hogy az lenne.
Lehet, hogy magamnak is veszek egy dobozzal :D
Nálunk egyébként a két alsó fog úgy jött ki, hogy már csak azt vettem észre, hogy szét van nyílva az ínye, és ott a fogacska hegye. Szóval még lehet az is akár.
De semmi baj nem lesz, ha megpróbálod a Sedatifot. Ha nem hat, akkor nem az lesz a babád alkati szere. Azt biztosan tudod, hogy az első pár napban viszont felerősítheti is a tüneteket. Akkor nem szabad megijedni, adni kell tovább. Ha egy hét után sincs javulás, akkor nem lesz jó neki. Ez esetben próbáld meg a camomillát, hátha mégis a fogacska okozza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!