Egyenes vagy göndör a babátok haja?
Lányom 8 hónapos koráig kopasz volt, utánna elkezdett nőni a haja, lent egy sorban, és az kunkori volt, de levágtam mert ronda volt hogy fent 3mm lent meg egy sorban 2 cm göndör. Utánna megint nőtt 2 centit, de megint megnyírtuk hogy hátha jobban nő dúsabb lesz, most 17 hónapos, kb. 7-8 centis haja van és gyűrű göndör barna, de a feje tetetején csak hullám van benne. Hát mindenki azt mondja szép haja
van, nekem inkább érdekes:) így marad vagy kiegyenesik nagykorára!
Senkinek nincs a családban göndör haja
Teljesen göndör a lányom haja,pedig a férjem,a fiam is és én is szög egyenes hajjal "rendelkezünk".A férjem egyre kevesebbel...
Nem tudjuk a leányzó miért göndör,de ő így gyönyörű:)))
Gyönyörű, göndör haja van az én lányomnak is.
Mivel az enyém is ilyen volt kicsinek, szerintem az övé is kiegyenesedik majd. Az enyém enyhén hullámos maradt, a babakori göndörségnek nyoma sincs.
A fiamnak egyenes (középen punkos :))) volt de nagyon hosszú így levágattuk neki olyan 7-8 hós kora körül, azóta mindig pár milisre van vágva most eszméletlen sok, de egyenes vastagszálú szőke haja van (mint apjának).
A csajosom 9 hós hosszú sok barna egyenes haja van. Gondolom olyan lesz neki mint az enyém ami szintén hosszú sok és barna de vékonyszálú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!