Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyenes vagy göndör a babátok...

Egyenes vagy göndör a babátok haja?

Figyelt kérdés

Lányom 8 hónapos koráig kopasz volt, utánna elkezdett nőni a haja, lent egy sorban, és az kunkori volt, de levágtam mert ronda volt hogy fent 3mm lent meg egy sorban 2 cm göndör. Utánna megint nőtt 2 centit, de megint megnyírtuk hogy hátha jobban nő dúsabb lesz, most 17 hónapos, kb. 7-8 centis haja van és gyűrű göndör barna, de a feje tetetején csak hullám van benne. Hát mindenki azt mondja szép haja

van, nekem inkább érdekes:) így marad vagy kiegyenesik nagykorára!

Senkinek nincs a családban göndör haja

2010. aug. 13. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Teljesen göndör a lányom haja,pedig a férjem,a fiam is és én is szög egyenes hajjal "rendelkezünk".A férjem egyre kevesebbel...

Nem tudjuk a leányzó miért göndör,de ő így gyönyörű:)))

2010. aug. 13. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, göndör haja van az én lányomnak is.

Mivel az enyém is ilyen volt kicsinek, szerintem az övé is kiegyenesedik majd. Az enyém enyhén hullámos maradt, a babakori göndörségnek nyoma sincs.

2010. aug. 14. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
az én babámnak (6 hónapos) hátul a fején van egy éremnyi hely, ahol teljesen kopasz, körbe a haja pár miliméteres, az nem nő sehova, csak a feje búbján, ott olyan punkos, mint valami kakastaréj, és úgy áll neki, mint aki konnektorba nyúlt. Már volt egyszer nyírva, kb. 1,5 hónapja, de megint elnőtt, megint le kell vágni. Szerintem sose lesz göndör neki, senkinek sem az a családban.
2010. aug. 14. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Mind a 10 szál egyenes:)
2010. aug. 14. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:

A fiamnak egyenes (középen punkos :))) volt de nagyon hosszú így levágattuk neki olyan 7-8 hós kora körül, azóta mindig pár milisre van vágva most eszméletlen sok, de egyenes vastagszálú szőke haja van (mint apjának).

A csajosom 9 hós hosszú sok barna egyenes haja van. Gondolom olyan lesz neki mint az enyém ami szintén hosszú sok és barna de vékonyszálú:)

2010. aug. 14. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!