Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól érdemes...

Mennyi idős kortól érdemes kompba tenni a picit?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mármint arra a gurulós bébikompra gondolsz? Én nem vagyok a híve. De ha mindenáron bele szeretnéd tenni, akkor legyen, amikor már magától feláll, csak még az első lépések hiányoznak. Akkor már elég erős a lába ahhoz, hogy elbírja a saját testsúlyát.
2008. dec. 1. 18:50
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem jó a komp??

Miket érdemes megvenni?

2008. dec. 1. 18:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok

A kompról nagyon megoszlanak a vélemények. Hasonlóan mint pl a cumi ügyben. Én egyáltalán nem használtam egy gyerekemnél sem, mert nagyon rosszakat hallottam róla, ha valaki túl korai életkorban használja. Ha meg már feláll, nem akartam, hogy "járókerete" legyen, hadd mozogjon szabadon és gyakorolhasson. A gyerekek bébikomp nélkül is megtanulnak járni, sőt az a természetes.

A második kérdésednél mire gondoltál? Járássegítőre?

2008. dec. 1. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Szia, a hátrányairol sokat olvashatsz itt az oldalon is, ird be a keresobe. Mi használjuk, de csak most kezdtuk, mikor már 8hónapos a baba és feláll maga. Nagyon szereti, de siettetni és erolteni nem akartuk.
2008. dec. 1. 19:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Még csak 2hónapos. Csak szeretném tudni hogy miket érdemes megvenni és mi az ami felesleges.
2008. dec. 1. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz, ne vegyél kompot. Addig úgy sem lehet belerakni, amíg magától nem kezd lépkedni, utána meg már felesleges.

Ha előtte belerakod, akkor gerincproblémái lehetnek, elgörbülhet a lába a sok erőlködéstől, és nehezebben is tanul meg járni.

2008. dec. 1. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéni vélemények is nagyon megoszlanak, de kérdezd meg akármelyik gyógytornászt, vagy ideggyógyászt. Hány bébikompos gyereket kezelnek a rosszul használt komp miatt. Állítólag rendellenes irányban mozog benne az izületük és az izmok, ezért nem a jó irányba fejleszti a testüket, rossz lehet a tartásuk tőle. Én biztos nem vennék.
2008. dec. 1. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem azt mondta a védőnő még annak idején, tavaly, hogy ha már meg van bele tehetem egy-egy kicsit naponta, de többet semmiképp sem, mert az a legjobb neki ha egyedül tanul meg járni. Tehát én azt mondom, hogy ha nem vetted még meg, akkor ne vegyél. De ha esetleg kapsz vkitől akkor beleteheted néha néha picit, de ne sokat!
2008. dec. 1. 20:48
 9/11 A kérdező kommentje:
oké! Komp kilőve. Akkor miket lehet.
2008. dec. 1. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Kompot ne,bármi mást igen.Szeretik a pihenőszéket-az én babám 6.5 hós és még mindig nézelődik és pihenget benne-a játszószőnyeget,az elektromos hintát,később a rugós hintát,a hinta lovat(már nem feltétlenül ló,nagyon aranyos állatfigurások vannak)majd a járás-segítőt,a bébitaxit(ha hinta funkciós már pár hós kortól lehet használni).Az enyém szeret a járókában is,és az etetőszékben is jókat nézelődik.Ülni még nem tud,ezért mi 5 pozícióban dönthetőt vettünk,így biztosan nem ártunk neki.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 1. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!