Kisfiam bal szemére egy picit kancsal. Ezen a szemén könnycsatorna szűkület is van. Lehet összefüggés?
Róluk azt hallottam,hogy nagyon jók:
Nekünk könnycsatorna átmosásra kellett volna menni,de mindenki lebeszélt,hogy nem szabad hozzányúlni.Utólag azt mondom,hogy jól tettük,hogy nem vittük el,mert 5.hónapra magától megszünk és lagalább nem kinozták meg.
Mintha én írtam volna ezt. Nálunk is ugyanez volt a helyzet. Elvittem babaszemészetre, és ott még azt is megállapították, hogy a bal szem 2 dipotriával gyengébb.
Elmentünk a Tömő utcai szemészetre, ahol kimosták Neki. Azóta gyönyörű. Egy nagy "golyó" jött ki belőle, vérzett is. Na, az magától sosem isztult volna ki. Már bánom, hogy csak 6 hónaposan mosták ki, mert szerintem emiatt is lutult el Neki a bal szeme, és ezért van a dipotria különbség. Azt mondták, hogy ez még magától javulhat. Fél év múlva kell visszamenni.
Nagyon ajánlom egyébként a Tömő utcait. Mi Dr. Sényi Katalinnál voltunk. Nagyon lelkiismeretes.
Szerintem vidd el. Mi is vittük már előtte a Debreceni Klinikára, de ott még vártak a kimosással.
Egyébként nem volt vészes, pillanatok alatt megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!