Van egy 2 éves kisfiam,19 hetes kismama vagyok, és tegnap tudtam meg, hogy ismét kisfiam lesz. Nagyon szégyellem magam, de azóta totál magam alatt vagyok (a múltkori uh-n még kislányt mondtak, és beleéltem magam). Mikor múlik el ez a rossz érzés?
A férjem is kész van tőlem, hogy örüljek, hogy a genetikai uh-n mindent rendben találtak, mindegy milyen nemű.
Összeszorul a gyomrom, ha meglátok egy cserfes kislányt az utcán...
Az vagyok akinek fiút néztek de lány: Szóval, nem tudom hogy siekrült, de a 12. héttől a 27. hétig állította a doki, hogy kisfiú. aztán most hétfőn bökte ki, h kislány. merthogy biztos a megduzzadt nagyajkakat nézte zacskónak meg ilyeneket hebegett....
Kb. 4 UH-n nézte félre.
Én mikor terhes lettem vele tutira fiúnak éreztem, aztán kislány. De nem baj, én ugyanúgy örülök egy kislánynak is és kisfiúnak is. Sokan nem hisznek nekünk, h nem vagyunk csalódottak, volt aki nem érti hogy hogy nem sírtam mikor megtudtam. A könnyem kijött, de a nevetéstől, mert annyira hihetetlen volt...:DDDD A két lány, és egy fiú-egy lánynak is megvan az előnye-hátránya.
Nagymamám rögtön örvendezett, h két lány lesz, mert legalább ha kitör a háború nem viszik el őket. Ő már csak ilyenekben tud gondolkodni :DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!