Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy nagyon sokat sikitozik a lányom?

Figyelt kérdés

10 hónapos. Már pár hónapja csinálja, de mostanában amikor örül valakinek vagy valakinek, olyan hangosan sikít hogy megsüketülök. Közben tapsol vagy csapkod 😅 már be van rekedve...

Nektek meddig tartott ez az időszak? Reggel ezzel veri fel a házat, és este 8kor is még tolja.

Érdekes, mert van egy rokon kislány, aki 7 hónappal idősebb, és azt mondták, hogy életükbe nem hallották még sikítani.

Amúgy engem nem zavar, én jókat derülök rajta, néha vissza is sikítok, ezt lehet hogy nem kellene... De olyan lelkes. 🤦‍♀️ 😆 😆

2020. dec. 28. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
A többi lakó is biztos rohadtul örül, hogy még te is sikongatsz mellé..
2020. dec. 28. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Kertesház... 🤦‍♀️
2020. dec. 28. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Az én 9 hónapos lányom is szokott, egyre gyakrabban, nagyon cuki. És én is vissza szoktam sikongatni. :D
2020. dec. 28. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális, próbálgatja a hangját. Nagyjából a lányom is ennyi idősen kezdte, pár hónapig csinálta. Viszont most lesz 23 hónapos és megint elkezdte.
2020. dec. 28. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A 7 éves lányom is random sikítozik 😑😑😑
2020. dec. 29. 01:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Huu nekem a 4 honapos kislanyom mar kb 2 hete sikitozik de nagyon fulsiketitoon 😂 ha ra jon kepes egy oran keresztul is ezt csinalni. Foleg ha orul valaminek vagy tetszik neki valami 😄 volt hogy hajnali 4 kor erre keltem. 😂
2020. dec. 29. 03:22
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Akkor mondjátok már meg nekik hogy fogják be, mert k. rvára idegesítő tud lenni. Kösz, csá
2020. dec. 29. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!