Hogyan és mikor szoktatok le a légzésfigyelő használatáról?
Ősszel cseréljük a kiságyat rendes ágyra, akkor már nem lesz a matraca alatt a légzésfigyelő.
Én még mindig bekapcsolom, mert megszoktam, és megnyugtat.
Fura lesz majd "leszoknom" róla.
1,5 éves a gyerkőcöm
15hónaposan "költözött" a kiságyból a heverőre,oda már nem tettük be.de nekünk olyan,ami bébiőr funkcióval is rendelkezik.azt használtuk.most öcsi alatt van a légzésfigyelő.de egy szobában alszanak,úgyhogy a nagyot is hallom.
amúgy én is többször belesek,hozzájuk.
És kinek fáj, ha bekapcsolod?
Csak megnyugtat, nem? Akkor????
Nagylányom 1 éves volt, mikor megtanítottam egyedül aludni, akkor hagytam el, mert összeroskad az ágy végében, ott mindig jelzett, ha meg elalvás után kapcsoltam be felébred a hangjára (régi készülék, erősen sipol)
A kicsinek most mobil légzésfigyelője van, fogalmam sincs, meddig fogom használni. Amíg jól esik, és megnyugtat, hogy ott van, vagy amíg el nem piszkálja.
Engem is megnyugtatott, ugyanilyen voltam :)
Belestem, felkeltem mindig oda néztem először....nekünk sosem mászott le róla álmában, vagy talán 2-3x csak, úgyhogy nekem sokáig bevált. Pontosabban 2 éves kora előtt költöztettük az új ágyba, oda nem raktuk be. Volt aki lenézett emiatt, de minket megnyugtatott. Pedig nekünk nem volt semmi baj, néha bekapcsolt, de mindig úgy rakosgattam az érzékelőt a matrac alatt, hogy ahol szeretett aludni, vagy amikor már olyan nagy lett pont középre betettem, mindig működött.
Egy ismerősöm pl 8 hónapig bírta, mindig leforgott róla a fia, így nekik is mindig tévesen jelzett.
Szerintem amíg Ti jónak látjátok, erre nincs "leírás", mindenki maga érzi. De ne érezd magad rosszul, ha valaki kinevet ezért, engem megmosolyogtak érte.
Most 3 hós a kisfiam, és ugyanígy leszek vele, amíg jónak látom használom. Jó kis készülék, engem megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!