Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor pakoltok el egy nap...

Hányszor pakoltok el egy nap 1,5 éves csemetétek után? Én egész nap pakolhatnék, de nem teszem. Délutáni alvás előtt elpakolunk, aztán csak este.

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ugyanez a helyzet. :)
2010. aug. 12. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a lányom és csak este fürdés után együtt pakolunk el. Hamarabb teljesen fölösleges, mert 5 perc múlva ismét ugyanannyi lenne elöl.
2010. aug. 12. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így van, azzal a kivétellel hogy az építőkockát minden "megunt használat" után elteszem, vagy eltesszük, mert egyszer rálépett a háromszög alakra és nagyon sírt.
2010. aug. 12. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
mi a társasokat, dominót... mindent ami külön dobozban van, lego, vagy puzzle, azt amikor már nem játsszuk elrakjuk, hogy ne kallódjanak a darabok, a babák, macik, rongyocskák, labda, plüssök, azok száét vannak hagyva, de csak amig le nem fekszik, ebéd után pakolás meg este. " év 2 hónapos kislány)
2010. aug. 12. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak este pakolok el vele a játéktartó dobozába. van egy 26 darabból álló habtapink, napközben viszont erre szoktam visszarakni a játékokat, amiket széthord, azért ne legyen ezzel tele a lakás, meg így már úgy érzem rend is van.
2010. aug. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!