Hányszor pakoltok el egy nap 1,5 éves csemetétek után? Én egész nap pakolhatnék, de nem teszem. Délutáni alvás előtt elpakolunk, aztán csak este.
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 20:26
2/5 anonim válasza:
2 éves a lányom és csak este fürdés után együtt pakolunk el. Hamarabb teljesen fölösleges, mert 5 perc múlva ismét ugyanannyi lenne elöl.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is így van, azzal a kivétellel hogy az építőkockát minden "megunt használat" után elteszem, vagy eltesszük, mert egyszer rálépett a háromszög alakra és nagyon sírt.
4/5 anonim válasza:
mi a társasokat, dominót... mindent ami külön dobozban van, lego, vagy puzzle, azt amikor már nem játsszuk elrakjuk, hogy ne kallódjanak a darabok, a babák, macik, rongyocskák, labda, plüssök, azok száét vannak hagyva, de csak amig le nem fekszik, ebéd után pakolás meg este. " év 2 hónapos kislány)
5/5 anonim válasza:
Én csak este pakolok el vele a játéktartó dobozába. van egy 26 darabból álló habtapink, napközben viszont erre szoktam visszarakni a játékokat, amiket széthord, azért ne legyen ezzel tele a lakás, meg így már úgy érzem rend is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!