Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azért ébred fel a kislányom...

Azért ébred fel a kislányom éjjel, mert velem alszik?

Figyelt kérdés
4 hónapos, csak anyatejes babám születése óta velünk alszik. Éjszaka 3x,4x felébred, szopizik pár percig, majd alszik tovább. Ha pl. cumit adok neki, szinte "kinevet", majd sirni kezd, amig cicit nem kap. Lehet, hogy csak szomjas és inni akar? Elég meleg van és nagyon száraz a levegő, hiába párásitok.
2008. dec. 1. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy azért ébredne fel mert veled alszik. A kisfiam éjszaka mikor felébred a kiságyába, akkor magamhoz veszem és mellettem alszik tovább, de van, hogy akkor is 2-3 óránként felébred. Nekem is csak cicit akar.
2008. dec. 1. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyan gyerekek akik éjjel is igénylik az evést bár szerintem a 3-4 alkalom az sok,lehet,hogy csak szomjas és azért kell fel ennyit.

ezzel sajnos nem lehet semmit csinálni,hogy ne így legyen ezt majd csak az idő múlása dönti el,bár az én kisfiam 2 éves lesz és a mai napig 2-3x felkel inni éjjel!

2008. dec. 1. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom 10hónapos,de ég minden éjjel 4x 5x fele´bred,é csk cicivel alszik visssza.már mindent próbáltam,de akor is flébred.Nálunk a 2x 3xi ébrede´stöl mellettem alszik tovább,így többet tudunk audni.
2008. dec. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!