Ebben az idoben (1-3 fok) adtok az overall ala pulovert a gyerekre?
1,5 eves a gyerekem
Az van rajta ami itthon vekony leggongs, ujjatlan body es egy vekony (hosszu ujju) felso. Erre adom ra az overallt, igy mar csak salat es sapkat kp. De mar tobben os szova tettek h pulcsit miert enm adok meg ra. Ti adtok ebben az idoben?
Nem, nem adok. Sőt, egy réteggel kevesebbet adok. Overál alá felülre csak egy hosszú ujjú body megy.
0 fok alatt adok rövid bodyra hosszú ujjú felsőt és úgy az overál.
Ha esetleg lesz -5-nél kevesebb, akkor jöhet a vékony bolyhozott pulcsi és alulra plüss harisnya. Még hidegebb időben polár felső.
1,5 éves nálunk is a kisebb, a nagyobbikat ugyanígy öltöztettem, nem volt megfázva oviig.
Én is csak hosszú ujjú bodyt adok overál alá,pluszba pulcsi sok lenne egyelőre. 14 hónapos. Még sosem éreztem hidegnek mikor leöltöztettem,sőt néha a háta be is van izzadva.
Szerintem ahogy te öltözteted teljesen rendben van. Nem hiszem hogy fázik.
15 hós. Csak azért akkor adok rá ha korán vagy későn megyünk ki és nem téli, hanem átmeneti overál van rajta.
Amúgy vékony hosszú ujjú body, nadrág, pulcsi (ez ugye ahogy írtam nem mindig) és az overál. Amit a gyerekeknek gyártanak overál elég meleg. De látod még harisnya sincs alatta. Tavaly 3 hós volt ilyenkor, és nem költöztettem fel vastagabban.
De amúgy pont jó helyen kérdezted. Itt sokan már téli overált meg bundazsákot adnak a gyerekre😂😂
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!