Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 hónapos kisgyereknek mit...

20 hónapos kisgyereknek mit szoktatok adni hányásra?

Figyelt kérdés
B6-ot lehet? Mármint azt a tablettát amit mi felnőttek is beveszünk. Vagy van külön gyerekeknek valami?
2010. aug. 12. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
vidd el orvoshoz ne adj neki semmit. Miért hány? sokat? mert akkor kiszáradhat ebben a melegben pluszban. Ha csak egyszeri vagy hiszti miatt akkor nem kell vele törődni.
2010. aug. 12. 14:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem hiszti miatt volt, de azért figyelem, ha lázas lenne vagy még egyszer hányna, akkor orvoshoz viszem. Nem szándékoztam adni neki semmit, csak kérdeztem, hogy mit lehet adni egy ennyi idős gyereknek, mert még soha nem hányt.
2010. aug. 12. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ja értem. ne adj neki semmit igyon sok folyadékot. Ha holnap is hány vidd orvoshoz.
2010. aug. 12. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg orvos nem látta, nem igazán szabad semmivel kísérletezni. Ő tudja, milyen tünetek,kórokozó esetén mit helyes adni. Addig meg hűvös, nem túl hideg víz, tea a legjobb a folyadékpótlásra.
2010. aug. 12. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Hideg,kikevert Coca-cola kanalanként.Ez csökkenti a hányingert,pótolja a folyadékot és a cukrot.És mielőtt nekem esne valaki, a Heim Pál kórház tanácsai között is szerepel.
2010. aug. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!