Kehidakustányi fürdő és a hotel tényleg annyira bababarát? Tapasztalatok róla?
múlthéten voltam ott.
Egyedül azt vettem észre, hogy elkülönített babarészlet volt, napozóággyal meg ilyenekkel. Ja, meg van babapancsoló is.
én mást nem vettem észre ott.
7hós anyuka
Mi egyéves kisfiunkkal voltunk ott pár hete. Van külön baba-mama szoba, ahogy az első válaszoló írta, ott el is tudod altatni a babát, viszonylag csendes. Van kinti és benti pancsoló, játszótér, megmelegítik a babakaját, vannak pelenkázók, ilyesmi.
Én többet nem is várok el egy "bababarát" strandtól, szerintem ez bőven elég.
A hotelről nem tudok nyilatkozni, nem ott szálltunk meg.
Amúgy felnőtt szemmel nagyon jó strand!
3 napot töltöttünk el ott júliusban 15 hós babánkkal. Nagyon bababarát, főleg, ha ún. babás szobát kértek. Ugyanannyi az ára, mint egy rendes szobának. A baba egy külön szobarészben tud aludni, ajtóval leválasztva, így Ti is tudtok pihenni. Van gyerekágy, légzésfigyelő, pelenkázó, bébiétel-melegítő , bili, kiskád stb. szóval minden.
A pancsizó nagyon tuti. Imádni fogjátok, szerintem jó döntés.
Köszi mindenkinek.
Bababarát szobát kértünk, remélem azt is kapunk. Örülök, hogy volt pozitív visszajelzés is a fürdőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!