Kisbabás anyukák, ti is ennyire erőtlenek vagytok?

Én, inkább fizikailag vagyok lefáradva.
Itt egy totyogó, felújítás, termédek ház körüli munka, szigorú cukordiéta és 35 hetes terhes vagyok.
Az agyam folyamatosan pörög, hogy mit kellene és hogyan csinálni, de napok óta semmi erőm.
Éjszakánként csak 3 órát tudok aludni, mert vagy a fejem fáj, vagy a savam van fenn, vagy a pocakban pörög a kicsi,vagy a temérdek teendő nem hagy aludni 🙈

Jelen. :) Én időről időre belesüppedek ebbe a helyzetbe.. akkor jön az, hogy a férjem hosszabb időre átveszi, én meg megyek egy órára a fürdőkádba.
Sokat van amúgy a lányunkkal, nekem is rengeteget segít, de akárhogy is, amíg dolgozik, addig a lányunk rajtam csüng és most bizony ilyen korszaka van. Szóval ha van segítséged, akkor töltődj kicsit aztán újra könnyebb lesz.

Jelen, 14 hònapos tornàdò làny mellett mèg mindig csak tùlèlek ùgy èrzem. Vannak jobb ès rosszabb napok, sokszor főzni sem tudok, mert tèpi le ròlam a ruhàt.
Ami talàn segìt, hogy előző nap bekèszìtem a sorozatot/könyvet, amit szeretnèk.

#4 vagyok
Pár hete van, hogy nincs el a járókában. Vannak neki benn függő játékok, zenélő forgó, fejlesztő képek kétoldalt. Eddig ha beraktam, játékot adtam a kezébe, felhúztam a forgót, akkor elvolt magában a játékokkal, addig én tudtam csinálni a dolgom. Most már nem szeret egyedül lenni benne, max akkor, ha ott állok felette. Annak meg sok értelme nincs. 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!