Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú hidegpárásítót...

Milyen márkájú hidegpárásítót ajánlotok amivel meg vagytok elégedve és nem is túl drága?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Solac /Mr. Pin/ remélem ez nem számít reklámnak...
2008. nov. 30. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Mi pár hete ezt vettük meg és nagyon szeretem,halk ,épp,hogy csak a trafó hangját lehet hallani,de azt szerintem mindegyiknél,5liter víz belefér,-én deszt vizet használok,így nem kell majd vízkőoldózni,sztem esztétikus megjelenésű is és szabályozhatod a legkisebbtől a legnagyobbig a párologtatást.Nálunk panelban sokszor egész éjjel megy a minimumon. [link]

itt rendeltük meg mi is,nagyon aranyosak.Csak ajánlani tudom...a pingvinest én is néztem már boltban egyszer,de nekem valahogy az hangosnak tűnt.

2008. nov. 30. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk Hauser van, 9000 Ft volt, nem a legolcsóbb, de ennél csak drágábbat találtunk. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
2008. dec. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!