Miket eszik a 6-7 honapos babátok?
Először érdemes mindent csak kóstoltatni, ha bele kevered az ételbe pocsékba megy az egész :)
De lehet neki, persze. Én 7 hós korától jogobella joghurt italt adtam neki két nagyobb étkezés közt reggel,hogy kibírja ameddig meg főzök neki.
Datolyaszilvát például nagyon tudom ajánlani mindenhez.Édes mint a méz és tápanyagdús.
Avocado is, azt akár a héjából ki lehet kanalazni. Banánnal össze keverve imádja a legtöbb baba. Vagy lehet főtt husival is keverni, bármivel. Az Avocado alapvetően szinte ízetlen, de tele van minden jóval.
Most így télen C vitamint adó dolgokra érdemes külön is összpontosítani, erősíti az immunrendszert.
Tejbegrízt, tejberizst 50% víz 50% forralt tejjel, anyatejjel vagy simán vízzel ki lehet neki főzni. Gyümivel, gyümi turmixal, túróval, keverhető és finom is.
Zabkása, kása, főtt rizs, tejpépek (nekem csak a nestlé termékei jöttek be, a többi pénzkidobás volt..), joghurt italok, natúr joghurt, kefír is keverhető gyümikkel, és egymással és anyatejjel is.
Én Pizsama hamival etetek 8 hós kortól fogva, azt is érdemes kipróbálni. Szeretik a babák és laktató, átalussza az éjszakát mióta azt (is) kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!