Miskolcon tudtok valahol olcsón "noname", de azért jó minőségű pelenkát?
Figyelt kérdés
Aki ismer olyan boltot, ahol árulnak ilyet, kérem segítsen!
Köszönöm előre is!
2010. aug. 11. 20:41
1/3 anonim válasza:
A tokaj környékén volt egy bolt egy 10emeletes alatt.Nem tudom pontosan az utca nevét de leirom hogy hol,hátha ismerös vagy ott.Szal tokaji villamosmegálló után egyel az ujgyöri felé.Pont ott van a megálló a 10es elött.Át kell menni a ház másik oldalára,mert onnan van a bolt bejárata.Hogy ott van e még a bolt azt nem tudom,mert azóta pestre költöztünk.Remélem tudtam segiteni.
2/3 Victory82 válasza:
Szia!Nem tudom milyen pelusra gondoltál.Én dolgoztam az újgyőri főtéren lévő Pelus diszkontban,csak ajánlani tudom neked.Van zsákos pelus,első osztályú,mi azt használtuk a kisfiamnál,nagyon bevált.Kb.35 ft darabja,a csomagosok is ilyen ártól kezdődnek!Ha van kedved nézzél be!Üdv.Viki.
3/3 anonim válasza:
Vasárnap a lengyelpiacon szokták árulni! Jó pelusok! Van sima bugyi pelus. 1. 2. 3. osztályú, vasalt, zsákos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!