10 hetes kisbabáknak mennyi alvásra van szükségük napközben?
10 hetesen ha jól emlékszem akkor 30-60 perceket aludt 4x
Ha kivittem sétálni akkor aludt 2 órát(tél volt)
A 2 hónapos baba alvásigénye még mindig nagyon magas. Éjjel 12-13 órát is alszik. Nappali alvásigénye 4 alkalommal 1-2 óra. A 2 hónapos baba 1-1,5 órát marad ébren az alvások között.
A 3-5 hónapos baba alvásigénye még mindig nagyon magas. Éjjel 11-12 órát is alszik. Nappali alvásigénye 3 alkalommal 30-90 perc. A 3-5 hónapos baba 1,5-2 órát marad ébren az alvások között.
Az én babám ált 4-szer, 30 max 40 percet alszik napközben...
És aggódok talán kevés?
Este kiságyba alszik fél 9-9től általában 4ig utána eszik és elalszik vagy a mellkasomon vagy mellettem szopizás közben.
Eszik még 6-7 között utána még bóbitáskodik egy kicsit felkel és onnantól màr nem alszik hosszúkat.
És napközben max 10 percet alszik kiságyba már próbáltam mellettem a mellkasonom babakocsiba de sehol sem alszik többet.
Esetleg a friss levegőn...
Jó kedélyű, vidám, csak akkor sirdogál ha màr álmos vagy éhes de ezeket hamar orvosolom.
Csak hallom vannak babák a környezetemben esznek alszanak 2-3 órakat 😬 aztán megijedtem hogy nálunk valami nem stimmel...
Kerdezo: nalam pl igy nezett ki a mai nap (erdemes alvasnaplot vezetni mert siman osszejon a rovid alvasokbol is a mennyiseg)
22:00-05:40
06:50-08:15
09:10-09:50
50 perc alvas
20 perc
14:00-15:00
15:20-17:00
19:10-Most alszik epp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!