Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiétel alapanyagot szoktatok...

Bébiétel alapanyagot szoktatok hipermarketben/közértben vásárolni? Elsősorban gyümölcs-zöldségre gondolok.

Figyelt kérdés

én szoktam, és lelkiismeretfurdalásom van miatta. Sajnos itt ahol lakunk nincs normális piac, sőt..

egy két zöldséges van, de iszonyat drágák (pl egy kiló krumpli 350ft most, őszibarabk 699ft)

2010. aug. 11. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de az említett cikk valakinek a szakdolgozatából készült kivonat. :o(((

Ezt nem tartom hiteles forrásnak, még ha egy doktori disszertáció lenne, de így szkeptikus vagyok igencsak. Én is írtam szakdolgozatot, nem is egyet, szóval tudom miről beszélek ;-)

Ami a 6. pontot illeti, gondolom a védőnő arra utalt, hogy ne adjunk primőr zöldséget a pici babának, és ebben igaza is van, de a répa sem "kivételebb" ez alól, mint a krumpli vagy más...

(a Sparos voltam)

2010. aug. 13. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Olvass utána,csak ez volt az első ,amit kidobott.

Ezért nem kell nekem ugrani,mert nem hallottál róla.Én figyeltem rá,mert ezt javasolták.Ennyi.

google a barátod:-)

2010. aug. 14. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja,és ez a szakdolgozat még sehol se volt,amikor nekem már répát kellett adnom a lányomnak...tehát nem onnan "vettem"
2010. aug. 14. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem akartam Neked ugrani, csak felhívni a figyelmet arra, hogy az internetes forrásokkal vigyázni célszerű, és nem mindent elhinni, amit az első cikkben találunk...
2010. aug. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!