Miért kell egy kisbabának fülbevaló? Hiúságból?
Nekem fiam van, de valószínűleg rakatnék a fülébe, ha lány lenne. Szerintem is aranyos, ráadásul elég sok kisbabáról nem lehet megmondani, hogy fiú vagy lány. Biztos nem öltöztetném habos-babos rózsaszínbe, de ebből legalább tutira látná mindenki, hogy lány. :)
Egyébként nekem is kifúratták a fülem, amikor 1 éves voltam, és raktak egy arany fülbevalót a fülembe, amiben háromszög alakban volt három narancssárga kő. Tudjátok, az a jó kis '70-es évekbeli feeling. És 14 éves koromig nem engedték anyuék, hogy másikat tegyek bele. Akkor hánytam tőle, de most már csak röhögök az egészen. :)
Újabb provokatív kérdés! Gratulálok!
Nekem nem volt kilőve, és borzasztóan féltem, mikor 10évesen végre rászántam magam. Százszor megkérdeztem anyukámat kb, hogy miért nem kaptam baba koromban, hogy ne emlékezzek rá?
Akkor megfogadtam, hogy a kislányom kap majd fülbevalót. Kapott is. Miért fáj ez neked?
Nemááár...Olyan aranyos a kiscsajszik fülében, ezért kár kiírni egy ilyen kérdést....No meg akkor más később, ha akar a lányka új fülbevalót pl. 12 évesen , nem kell külön elvinni a fülét lövetni.
Nekem is ki lett lyukasztva, kaptam is arany kis fülbevalót, csak anyukám elhagyta, és nem lett új. 16 évesen meg mehettem fület lövetni....
Az én kilányom háromszor tépte ki a füléből, sőt beleakadhat a sapka is és azzal is kiszakithatod, hülyeség igy utólag, feltünési viszketegség...
A másiknak mig iskolás nem lesz tuti nem lövetem ki
A nagy most 9 éves a múlt héten estünk át rajta, 1 perc volt az egész és nem fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!