Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálás azt jelenti,...

A hozzátáplálás azt jelenti, hogy az egyik tápszeres kajcsi helyett kap turmixolt almát, barackot stb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:

nem ! az amit te irsz az étkezés kiváltása amikor a tej/tápszer helyett kapja a főtt ételt.

de ez azzal kezdődik hogy az ételeket be kell vezetni akkor az étel után még kaphat tejet/tápszert és a főtt étel mennyiségének a növekedésével arányosan egyre kevesebbb tápsuzert adni utánna ehelyett vizzel kinálni és igy marad ki a tejalapú étkezés és váltja ki a főtt étel igy váltottál ki egy étkezést.

2010. aug. 11. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Amit te írsz az azt jelenti, hogy egy étkezést kiváltasz. A hozzátáplálást fokozatosan kell végezni. Először csak néhány kanállal adj hogy szokja az ízét, állagát, így így szépen fokozatosan haladj. Ha már szívesen eszik egy fajta ételt akkor próbálkozz mással is vagy a már ismert ételbe keverj valami mást is. Először krumplival kezdj az kevésbé terheli a gyomrát mint az alma, az alma nagyon savas. Ha már a krumplit szívesen eszi tehetsz bele répát is. Később vasárnapi húslevesből vehetsz ki neki zöldségeket és turmixolva megkaphatja.
2010. aug. 11. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Azért is jó ha krumplival indítasz mert ahhoz sok mindent lehet keverni. Pl: almát, répát, céklát, nagyon sokféle zöldséget. Én úgy csináltam, hogy addig mindennek krumpli volt az alapja amíg meg nem kóstoltattam vele az összes zöldséget. Ha már eszik nagyjából mindent akkor lehet variálni. Nagyon sok receptet találsz az interneten és azt is leírják mit mivel érdemes adni hogy a lehető legkevésbé terheld a baba gyomrát és könnyen hozzászokjon az új ételekhez. Ha egy kicsit utána olvasol azt is megtudod hogy meddig van szükségük a tejalapú étkezésekre.
2010. aug. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!