Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok a 10 honaposomnak...

Adhatok a 10 honaposomnak karamellás tejet?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Akkor még mindig nem értem, minek adnál neki? Nyilván nem hal bele, de minek? Gondolom, pár korty kávét meg vörösbort sem adsz neki, csak mert nem hal bele.
2020. nov. 22. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
A karamella miatt nem adnám. Felesleges cukor.. A tej önmagában is édes. A te döntésed.. Én nem szoktatnám rá az édes ízekre, mert hamar rászokik és csak édeset akar majd enni inni. Hosszú, kitartó hisztik lesznek, leszoktatni nem könnyű. A cukor fel fogja pörgetni, elhízik, cukorbeteg is lehet bármikor, tejfogai szétrohadhatnak. Gyakran összefüggésbe hozzák az adhd-t a túlzott cukorfogyasztással is. Most csak egy kóstoló, aztán később meg napi fél liter..
2020. nov. 22. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk a tejszínhabot eszi 9 hónapos kora óta, semmi baja. Adj neki nyugodtan.
2020. nov. 22. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha valami teljesen felesleges, akkor az a karamellás tej a 10 hónapos gyereknek.

Legalább a legelején próbáld meg egészséges dolgokkal etetni és itatni, eltelik pár hónap és már kérni fog egészségtelen dolgokat.

Kizárt dolog, hogy egy babának nekiálljak karamellát csinálni.

2020. nov. 22. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Akkor adj neki csak akkor azt nem tudom minek kérdezed!
2020. nov. 22. 21:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Édes Istenem! Hidd el az én gyerekem a legjobb dolgokat kapja. Csak anyatejet és vizet iszik, változatosan, egészségesen érkezik. Ausztriában a doktornő össze állít egy személyre szabott étrendet, és az alapján főzök minden nap a picinek. De én úgy vagyok vele hogy a gyerek had legyen gyerek. És nem érdekel ha lepontoztok, de heti 2x kap fél tejszeletet, és most először kapott karamellás tejet is. Tejet már vagy 4x adtam neki. Nyilván nem az 1 eurós tejet. Hanem a legjobb bio tejet ami atszamitva 800 Ft / liter. Igen is vigyázok a babára, mindene megvan és nagyon szeretem. De nem hiszem hogy ténylegesen baja lesz ha néha kap egy kis cukrot vagy ritkán tejet iszik.. Mindenki csináljon úgy ahogy szeretne, de szerintem az arany közép út a helyes.
2020. nov. 22. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Messze vagy az aranyközépúttól.

Egyébként adhatsz bármit, nem áll melletted rendőr.

2020. nov. 22. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Latom mar masban is felmerult de enis csak arra tudok gondolni h megis mi a repaert tetted fel ezt a kerdest h ilyen hatarozott velemenyed van a temaban?😂🤣🤣
2020. nov. 22. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

Senki nem mondta, hogy édesség mentesen kell felnevelni egy gyereket, de basszus, még csak 8 hónapos :D

Hogy adsz neki, mert bekerül a közösségbe és látja, hogy más is kap, ezért kéri, az érthető, de egyáltalán nem is hiányozna most neki ha nem kapnak.

Amúgy minek tetted fel a kérdést, ha már eldöntöttem?

2020. nov. 23. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!