Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pici babának, aki alszik a...

Pici babának, aki alszik a babakocsiban, a séta számít, vagy a friss levegő?

Figyelt kérdés
Tehát ugyan olyan jó, ha csak kiteszem a teraszra aludni, mintha sétálnék vele az utcán?
2020. nov. 20. 13:11
A kérdező szavazást indított:
A friss levegő a lényeg.
A séta a lényeg.
63 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
A séta, maga a mozgás csak neked számít, neki max kényelmesebb, ha kicsit zötyög alatta a kocsi. Én elmegyek vele, mert jólesik embereket látni mégha most messziről is, nézegetni a házakat, természetet, és nem mellesleg valamelyest hozzájárulok az anyukapopó lefogyasztásában is :D
2020. nov. 20. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Mivel alvás közben is érzékel a baba, például a közlekedés hangjait, azokat az embereket, akikkel esetleg te kezdesz beszélni, neked pedig jobb lesz a hangulatod, ami közvetlenül hat a babára, nagyon jó az a séta mindkettőtöknek. Persze ha nincs idő vagy lehetőség, akkor marad a "szellőztetés".
2020. nov. 20. 13:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Kertvárosban lakunk, ilyenkor nincs senki az utcákon. Tehát nincs se kirakat, amit nézegethetnék, nincs ismerős se, akivel beszélgetnék. Inkább mosogatok, sorozatot nézek, amíg ő alszik :)
2020. nov. 20. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha kirakod a teraszra ugyanaz, a levegő fontos neki, inkább neked kell a séta, hogy ne kattanj be a 4 fal között.
2020. nov. 20. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk a séta is kellett. Muszáj volt tolni a babakocsit, ha pár percig álltunk, felébredt
2020. nov. 20. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Brendonba lehet kapni vlmi rakéta formájú szerkezetet, amit a babakocsi fogójára lehet rögzíteni és ha bekapcsoljuk kicsit mozgatja, ringatja a kocsit.
2020. nov. 20. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
A fiam csak mozgó kocsiban tudott aludni, ha megálltam egy percre felkelt, a lányomat csak addig kellett tologatni míg elaluldt (kb. 10 perc) utána szépen "leparkoltam"a babakocsival és aludt benne.
2020. nov. 20. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
2020. nov. 20. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
hát ezen a rakétán én most akkorát nevettem :DDDDDDDDDD
2020. nov. 21. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Zsenialis:)))

Ez uolyan mint a feher zaj app. Hany ejszakan at zugott a porszivo, a hajszarito anno elso gyerek mellett, barataink orakig kocsikaztak a gyerekkel h aludjon,eltelt 10ev, minap letettem a bebihordoba a lakasban, autos zaj bekapcs es aludt mikozben neha megmozgattam kicsit:)))

2020. nov. 21. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!