Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hós babámnál elkezdjem a...

4,5 hós babámnál elkezdjem a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Fél éves koráig csak szoptatni akartam (tejem van bőven, két mellből szoptatom ) , de most elbizonytalanodtam, mert 2 hete nem hízott semmit. Foga elkezdett nőni, talán emiatt nem eszik, dehát akkoris...
2008. nov. 29. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is elkezdett éhségsztrájkolni ennyi idősen, ugyanez volt, nem tudom, miért. Amúgy tápszeres. Szerintem nem kell még hozzátáplálni, nem hiszem, hogy a püréket jobban enné, az új ízektől lehet, hogy még jobban finnyogna...azért kérdezd meg a dokit is. Nyugodj meg, ha vidám, és nem soványodott, akkor majd a következő fejlődési ugrásnál belehúz...de mindenképp konzultálj a gyerekorvossal.
2008. nov. 29. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez miatt ne tápláld hozzá!

Az én lányom is ingadozik, néha megáll a súlya, de akkor sem kezdtemel hozzátáplálni előőbb.

Ha jókedvü, nem nyűgös és elég neki a tej, akkor csak szotass még legalább egy hót.

mi is most kezdjük csak félévesen:-)

2008. nov. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!