Mit csinál 8 hónapos babátok? Lent kifejtem miért kérdem
5 hónaposan kúszott, 7 hónapos korától szabályosan, 8 hónaposan felállt (3 hete) és pár napja mászik. Ma már elengedte a kanapét egy másodpercre állás közben. Ülni még csak állásból vagy valaminek támaszkodva ül ki, de már sokáig úgy tud maradni támaszkodàs nélkül. Négykézlábból még nem ült ki.
Az értelmi szintjét inkább nem írom le, mert senki nem fog hinni nekem és csak megy majd a beszólogatàs, az a lényeg, hogy nagyon okos már... A bagolyra már mondja, hogy 'ba'.
29-én lett 8 hós a lányom. Ő kúszik, nem kommandósan hanem a két kezével egyszerre húzza magát. Még nem tud ülni, állni sem.
Hamar kezdett kúszni így, hónapok óta csinálja, de még nem mászik. Kb. 1-2 hónapja "kutyázik", de ő köszöni, megvan a kuszással jó úgy neki.
Ez annyira egyéni... nekem a nagy 5 hónaposan kúszott, 6 hónaposan mászott, ült és állt, cserébe a finommotorikája sokáig nem volt az igazi, majdnem 2 évesen kezdett csak kanalazni.
A kicsi is kúszott 5 hónaposan, de csak 11 hónaposan ült és állt fel, ő viszont úgy rajzol 2 évesen, hogy csak nézünk. 😄
Egyéni
Fiam gyors mozgásfejlődésű
4.5 hosan kúszott 5 hósan mászott
24-én volt 8 hós
Asztal körül járkált a státuszra
Most néha elengedi a dolgokat é spillanatokra megáll, leereszti magát.
Hamar kiült.. sosem verte be a fejét.
Beszédes
Tud puszit cuppantani
Pacit utánozni
Brümmög autóval
Ellenben a nagytesója:
5-6 hó közt gurulva közlegedett 1-1 kúszás kukacozás féle
Inkább körbe-körbe kúszott
7 hósan mászni kezdett felállt
13hósan járt önállóan.
Beszede a babababa tetetet stb -ig jól ment
Későn kezdett cuppogni, brümmögni
De tapsolni pápázni már 7 hónaposan is tudott.
14-15 hósan voltak rendes szavai már. / baba, mama, nem, anya, apa.. cica stb/ de itt megállt
Tsmt torna kell neki.. a kúszás hiánya idegrendszeri eretlenséget eredményezett
8 hónaposan tök gyorsan mászott,ült,állt,kapaszkodva lépegetett illetve néhány másodpercre elengedett mindent és úgy állt aztán vagy lecsücsült vagy szó szerint elvetette magát mint egy tigris amikor ugrik.
Mondja,hogy mamamamama,babababa,papapa,hamm,brrr,síkítozik,a r betűt mondja sokszor,most lett kilenc hónapos fél-1 percig áll,2-3at már lép egyedül ha szeretne valamit,vagy valakihez oda akar menni,de még nem túl stabilan.
7 hosan kuszott 8 hosan maszott 9 hosan felallt 14 hosan jart onalloan.
Sztem 8 honaposan mar nagyon illene kusznia de valoban minden baba mas segits neki a helyes technika elsajatitasaban mutasd meg egy konduktornak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!