Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki irogatja a kiskönyvet...

Mindenki irogatja a kiskönyvet, mikor mi történt?

Figyelt kérdés
Muszáj?
2008. nov. 29. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen kiskönyvet???
2008. nov. 29. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Ha ilyen várandós naplóra gondolsz,akkor kérdezem:Miért lenne muszály?!Én írogatom,mert később egy emlék a babám fejlődéséről,és rakok bele ultrahangos képeket is.Azt gondolom később jó lesz elővenni,mert gondolom idővel az ember elfelejti mikor mi történt.Szóval ha nem látod értelmét akkor ne írogasd! Egy 19 hetes kismami
2008. nov. 29. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:

A baba egészségügyi kiskönyvére gondoltam,merthogy benne van,hogy a szülők irogathatják melyik hónapban mi történt pl mozgás terén.Hogy később vissza lehessen nézni.

Testvérem kérdezte tőlem valamelyik nap írtam-e mikor fordult hasra, hát én nem irom.Ez baj?

2008. nov. 29. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Kiskönyvébe én nem írogattam, de egy füzetbe felírom, hogy mikor mit csinált, vagy mi a napirendje, mennyit eszik, miket eszik, mikor volt beteg esetleg mit kapott rá stb. hónapos bontásba írom.
2008. nov. 29. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell írogatni,csak a kérdésnél beikszelni az igen vagy nem választ.A többit a dokid tölti ki(amennyiben szán rá időt,h megkérdezzen a baba fejlődéséről)6.5 hós baba anyukája
2008. nov. 29. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,nálunk a doki,se meg a védőnő se írt semmit.
2008. nov. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!