Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez a baba ínyén?

Mi lehet ez a baba ínyén?

Figyelt kérdés
Kisbabám egy hete nyáladzik nagyon, 3 napja már rágja az öklét és nem igazán alszik. Nyűgös, sokat sír. Most meg ezt vettem észre az ínyén. Mi lehet ez?
2020. nov. 5. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Afta vagy gyulladás esetén nem egy hólyagnak kéne hogy ez legyen? Megkocogtattam és kemény, mint a saját fogam is.
2020. nov. 5. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha kemény, akkor viszont fogacska lesz. Nem mindenkinek jön a nagykönyv szerint.
2020. nov. 5. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is pontosan ugyanilyen felül, csak pont a másik oldalt. Már 1 hónapja látom ott neki, de még mindig csak a nyűglődés van vele, nem változott semmit. Most 5 hónapos. Ha gyulladás lenne, akkor piros is lenne, nem? Neki is kemény, nem hólyagszerű.
2020. nov. 8. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy afta, ha az aftát fogdosnád sírna a fájdalomtól. Nekem sajnos sok szokott lenni, az kis kráter szerű seb, gyulladt ínnyel és nagyon fájdalmas. :/

Szerintem csak a foga vége látszik.

2020. nov. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!