Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Náthás a 2 hónapos babám, és...

Náthás a 2 hónapos babám, és hangja is alig van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Orrábol egyfolytában nyálkás valamit szívok le nagyon sokat. Orrsprayt használunk. Mit csináljak vigyem orvoshoz vagy itthon továbbra szivjam az orrát és várjam hogy meggyógyul? Sírni sem tud rendesen a hangja miatt.
2008. nov. 29. 12:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Ki lehet vinni őt betegen sétálni?
2008. nov. 29. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem vidd le az orvoshoz.Az én kisfiam is beteg folyik az orra köhög én levittem a dokihoz!Üdv 7 hós kisfiú anyukája és jó bullást!
2008. nov. 29. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el orvoshoz. Nyugodtan ki is vihet a levegőre. de ha van otthon calcimusc és cebion csepped abból nyugodtan lehet adni.
2008. nov. 29. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Mint előttem Írták, feltétlenül orvos, ha lehet, hÍvd ki. Sétálni most ne vidd szerintem, gyors szellőztetést csinálj, hogy kimenjenek a bacik. Én Baby Luuf balzsamot kentem a babám hátára este, jól bebugyoláltam, nagyon-nagyon jó volt a megfázására. cebion cseppet - c-vitamin - adj neki teában, 8 cseppet mondott nekünk anno az orvos. Párologtass, ha nincs más, forró vizes vagy kamillás törülközővel a radiátoron, vagy a kiságya közelében.

Mielőbbi gyógyulást kÍvánok a Picikédnek'

2008. nov. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!