Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eleget eszik a kislányom?...

Eleget eszik a kislányom? Mennyit eszik egy egy hetes baba? Elég lehet-e neki amit eszik.

Figyelt kérdés
Nincs még mérlegünk,egyenlőre nem tudom lemérni,hogy mennyit eszik egy etetéskor.Magától ritkán is kel fel enni,úgy kell felkelteni.De nem sír sokat,akkor csak nem lehet éhes,ugye?egyébként 4 kilósan született,3790-nel lett hazahozva,de szerintem nőtt azóta és szép kerek a pocija is.Ugye nem hal majd éhen,vagy ilyesmi?Azért vagyok kétségbeesve,mert szoktam fejni,igaz,csak kézzel,de igy olyan max.40 milit tudok lefejni,de ez elég sok idő alatt van meg.8KB.40 PERC).eLÉG NEKI?
2008. nov. 29. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy egyhetes baba nem eszik még olyan sokat,biztos hogy elég neki a tejed,főleg ha császáros voltál,pláne inkább bealszik,de ha nagyon éhes lenne úgyis sírna.KB 60-90 körül esznek ilyenkor.
2008. nov. 29. 11:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam császáros,természetesen született:)
2008. nov. 29. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Ne idegeskedj,kihat a tejre!Ha megnyugtat,kérj a védőnőtől(dokitól)receptet,tápszerre.Nekünk is van,azóta sem váltottuk ki.A mi babánk is 4 kilósan született,3770-nel hoztuk haza 1 hónapja.Sírni fog ha éhes,ne aggódj.Nem kell 40 percig kínozni a cicit.kb.5 perc elég,a stimuláció a fontos.Amikor én elkezdtem fejni,nem jött semmi,mostanára jutottam el a 10-20ml(30ml)-ig.Igyál Laktoherb teát,nekem az segít.Nem tudom mennyit eszik 1 alkalommal,mi kb.hetente 1-szer megyünk a védőnőhöz méreckedni.Amíg gyarapodik,nincs probléma.Szerintem ne stresszeld magad a méréssel,mert nem esznek mindig ugyanannyit a babák sem,mint ahogy mi sem.Ja,én nem szoktam felkelteni napközben,csak ha 4-4.5 óránál többet alszik,éjjel meg egyáltalán nem,ugyis kel magától ha kaja kell:-)
2008. nov. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!