Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol legyen a babágy?

Hol legyen a babágy?

Figyelt kérdés
Egy szobában lesz velünk a kisbaba, de sajnos kicsi a lakás is és a szoba is. A radiátor felőli oldalon van csak hely neki. Baj lehet belőle ha 15 centire van a kiságy a radiátortól? Max 23 fok van nálunk egész télen.
2020. nov. 1. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Hát én nem tenném a radiátor mellé. Ott jóval több van 23 foknál.

Kicsit próbáljatok rendezkedni ha lehetséges

2020. nov. 1. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Igen. Semmikepp ne tegyetek a radiátorhoz. A kisagyban jól szellőző hűvös helyen kell lenni, kb 20 de max 22 fokban a nagykonyv szerint.

Na most ha nálatok 23 van akkor a radiátor mellett több.

A babák nem tudjak még szabályozni a testhőjuket és a sids kockázatát emeli a meleg.

Ha máshogy nem megy, kapcsoljátok ki azt a radiátort.

2020. nov. 1. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

Nincs külön szobája a gyereknek...de még csak hely sem a kiságynak.

Tényleg kíváncsi lennék, hogy tényleg kellett ez a gyerek??

Nehogy a radiátor elé tedd

2020. nov. 1. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Mi is csak a radiátor mellé tudtuk tenni az ágyat, igaz nem a hosszanti felével, csak a vége (ahol a lába lesz) van a radiátornál. De nálunk lehet szabályozni a hőfokot és 21-22 foknál nem igazán szokott melegebb lenni.
2020. nov. 1. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Sztem rendezzétek át a szobát, radiátor mellett felnőttnek sem jó aludni, nemhogy egy pici babának. Ha kell, szerezzetek be magatoknak egy kisebb ágyat, kicsi lakásban plusz 20-30 centi is rengeteget számít.
2020. nov. 1. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

Nyugodtan le lehet pontozni, majd a védőnő elmondja ha megy környezettanulmányra.

3as voltam.

2020. nov. 1. 12:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 3as aki szerint nem kell nekünk gyerek. Külföldön élünk, és 2 éven belül költözünk haza. Készpénzben vettünk Magyarországon 100 négyzetméternél nagyobb házat. Most zajlik a felújítás. A pénzem inkább arra költöm addig, mint itt 1000€/ hó nagyobb lakásra. A következő kérdésed biztos az, hogy akkor miért nem szülök 2 év múlva abba a házba. Azért, mert ha már ennyit időt éltem itt, kihasználom, hogy jó körülmények között jó kórházban szülhetem meg a babám.

És természetesen át lesz rendezve a szoba, a kérdésemre megkaptam a választ.

2020. nov. 1. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

3-6# En nem láttam,hogy a kérdező azt kérdezte volna, hogy kellett e a gyerek neki vagy sem.

De örülj annak,hogy neked van minimum 2 szobás házad/lakásod es sosem kell semmit arrébb tenned a gyerek érdekében. Legyél büszke erre...de ne okoskodjál más életébe ha azt sem tudod miről van szó.

2020. nov. 1. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne magyarázkodj,mert lesüllyedsz az ő szintjére. A védőnő le sem szarja ha 40 nm-en élsz a gyerekkel, viszont tiszta és szerető családban .
2020. nov. 1. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3-as, képzeld egy 3 szobás családi házban élünk, most érkezik a 2. gyerek, akinek van külön szobája, a kiságyat mégis a saját hálónkba tettem be, mert így latom jónak.

Viszont remélem ennyi rosszindulattal, ami benned van, nem vállalsz soha gyereket! Mit tanulna tőled szegény?!

Válasz: valahogy próbáljátok meg átrendezni a szobát, vagy ha végképp nem megoldható, alvásidőre mindig zárd el a radiátort.

2020. nov. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!