9 hónapos babámnak 38 fokos láza van. Ugye nem koronavírus?!
Nem levert, eszik-iszik rendesen, csak meleg a homloka. Adtam neki az este Panadolt, le is vitte, de most megint 37,9... A gyógyszertárban azt mondták, ha nem köhög, nincs orrfolyás stb, valószínűleg egy fogacska lesz (jelenleg egy van kibujva).
Délután terveztünk menni a mamáékhoz, de nem tudom, mit csináljak, nem szeretném, ha elkapna tőlünk valamit...
Beteg gyereket korona nélkül sem ajánlott cipelni ide-oda rokont látogatni. Jelen helyzetben meg főleg.
Maradjatok szépen otthon, de betojni nem kell. Miből gyanítod, hogy pont az?
Egyébként egy 9 hónapos nem pici, a 38 fok pedig éppen csak hogy láz, csillapítani se kellene, ha nem levert, mert ezzel pont elodázod a gyógyulást.
Lehet korona, de nem biztos, hogy az.
Ha csak influenza, vagy más vírus, szerintem azzal sem lenne jó az idős nagyszülőket elfertőzni.
A fogzás egyébként a közhiedelemmel ellentétben nem jár lázzal. Hanem ilyenkor könnyebben bejutnak a kórokozók a szervezetbe, és az immunrendszer dolgozik.
2-es vafyok. Miért 11% a válaszom?
7 oda van írva, hogy valószínűleg (!), olyan is van aki tünetmentes, meg olyan is aki el sem kapja, de gondolom ez egyértelmű.
Amíg iszik eleget, és nincs tartósan 39 fok feletti csillapíthatatlan laza, elég az otthoni apolas. Az interneten találsz erről tök jó cikkeket!
A pici babák meg könnyen belazasodnak de ez nem jelenti a fertőzés súlyosságát okvetlen.
Akkor sincs nagy gond ha koronás, ugyanúgy meggyogyul mint egy sima nathabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!