Mennyi idős volt a babád, mikor allergia vizsgálatra vitted?
Szia!
Az én fiam is allergiás valamire/valamikre, de fogalmunk sincs mire. A védőnő azt mondta, hogy 3 éves kor alatt nem érdemes.
De sógórnőm pl 2 és fél évesen vitte.
miből állapította meg az allergiát? mit mondott, mit csináljatok?
2 éves kor alatt nem csinálnat tesztet!
Az előzőeket tudom megerősíteni. 3 éves kor alatt nem javasolják az allergiatesztet az immunrendszer kialakulatlansága miatt. Bennünket teljesen beparáztattak a kórházban, mikor 8 hónapos volt a gyerek, hogy azonnal vigyük, mert nagy baj lesz, aztán mindenütt úgy néztek ránk, mint a hülyére, hogy mit akarunk egy 8 hónapossal!
Azóta ráadásul elmúltak azok a tünetek, ami alapján jól beijesztettek bennünket, csak egy jó gyerekbőrgyógyász kellett hozzá, meg némi pénz. :-)
Köszönöm a válaszokat! Akkor még nem idegesítem magam e miatt. Majd 2 és fél év múlva...
Azt, hogy miből állapították meg az allergiát, egy kicsit nehéz lenne elmondani. Egy műszerrel mértek rá, de én még nem értem a működését. Pollenekre és néhány alapvető élelmiszerre allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!